counter

Συγκινεί η Πάολα: «Μετά τον πατέρα μου και τον Παντελή Παντελίδη έχασα…»

Συγκινεί η Πάολα: «Μετά τον πατέρα μου και τον Παντελή Παντελίδη έχασα…»
Συγκινεί η Πάολα: «Μετά τον πατέρα μου και τον Παντελή Παντελίδη έχασα…»

Αδιαμφισβήτητα, η απώλεια του πατέρα και του φίλου και συναδέλφου της, Παντελή Παντελίδη, στοίχισε πολύ στην Πάολα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που για αρκετούς μήνες η αγαπημένη τραγουδίστρια απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, προτιμώντας να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης: "Πριν από μία εβδομάδα πήγα να ακούσω Πάολα και κρατούσα σημειώσεις..."

Σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου, η ίδια αποκαλύπτει ότι μετά τον χαμό των αγαπημένων της πρόσωπων, έχασε ακόμα δύο ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά της.

- Αμέσως μετά την απώλεια του μπαμπά σου, έχασες και τον φίλο σου, Παντελή Παντελίδη. Έπεσαν όλα μαζί. Είπες ποτέ «γιατί, θεέ μου σε μένα όλα;».

«Δεν έχω το δικαίωμα να ρωτήσω “γιατί” τον Θεό. Φοβάμαι να το πω. Έχω κι άλλα πίσω μου, κι άλλους ανθρώπους που αγαπώ και τρέμω γι’ αυτούς. Θα το πω για πρώτη φορά και τελευταία αυτό: μετά τον μπαμπά μου και τον Παντελή, έχασα άλλους δύο αγαπημένους μου ανθρώπους. Δύο φίλους, ανθρώπους πολύ δικούς μου. Μεγάλες απώλειες. Πραγματικά έπεσαν όλα μαζί. Φοβάμαι μη μου συμβεί και κάτι άλλο. Ο θεός δεν μας παίρνει τη ζωή. Μας τη χαρίζει. Ο θεός δεν είναι άδικος και δεν παίρνει τη ζωή από ένα δίχρονο αγγελούδι. Η ζωή τα φέρνει έτσι, η ανθρώπινη φύση, το αδύναμο σώμα. Όλα είναι ανθρώπινα. Κι αν το σκεφτείς καλά, θα δεις ότι δεν είμαστε τίποτα» δήλωσε η τραγουδίστρια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR