counter

Συγκατοικούν στο Μετς Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Η νέα κοινή ζωή και τα σχέδια γάμου!

Συγκατοικούν στο Μετς Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Η νέα κοινή ζωή και τα σχέδια γάμου!
Συγκατοικούν στο Μετς Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Η νέα κοινή ζωή και τα σχέδια γάμου!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είχαν πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να συγκατοικήσουν μέσα στο φθινόπωρο και, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, μόλις μετακόμισαν στο νέο σπίτι τους στην περιοχή του Μετς.

Με το που επέστρεψαν από τις διακοπές τους, τις οποίες συνδύασαν με τις συναυλίες του τραγουδιστή, άρχισαν να βάζουν σε κούτες τα πράγματα που είχαν ο καθένας στο δικό του σπίτι -η Τόνια στο Γκάζι και ο Κωστής στο Μετς- και μπήκαν στο νέο τους όμορφο σπιτικό που θα στεγάσει τον μεγάλο έρωτά τους.

Η Τόνια συνδυάζει τη μετακόμιση με τα ταξίδια-αστραπή που κάνει στο Λονδίνο για μια σειρά από κάστινγκ για διεθνείς παραγωγές και μαζί της «πετάει» και ο Κωστής, όπως έκανε πρόσφατα με το επαγγελματικό της ταξίδι στο Λος Αντζελες. 

«Είναι τόσο πολύ ερωτευμένος με την Τόνια, που δεν θέλει να λείπει στιγμή από το πλευρό της! Γι’ αυτό, άλλωστε, έκανε επιλεκτικές συναυλίες, για να έχει τον χρόνο να ταξιδεύει μαζί της. Πρώτη φορά τον έχουμε δει τόσο παθιασμένο με κάποια!», λένε άτομα από το περιβάλλον τους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει υπάρξει ούτε πρόταση γάμου ούτε αρραβώνας, όπως γράφτηκε και ακούστηκε.

«Οι δυο τους περνούν τέλεια μαζί, και βλέπουν πολύ σοβαρά τη σχέση τους, γι’ αυτό και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Είναι ζευγάρι εδώ και περίπου εννιά μήνες και η τριβή της καθημερινότητας είναι ένα... test drive, για το επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από την επισημοποίηση της σχέσης τους», λέει πηγή από το περιβάλλον τους, χωρίς να αποκλείει να τους δούμε να παντρεύονται το επόμενο καλοκαίρι.

Για την ιστορία, η λαμπερή ηθοποιός και ο ταλαντούχος τραγουδοποιός είναι ζευγάρι από τον περασµένο Δεκέµβριο. Γνωρίστηκαν ένα βράδυ που εκείνη επέλεξε για τη διασκέδασή της το νυχτερινό µαγαζί που εµφανιζόταν ο τροβαδούρος του έρωτα και της χαράς. Αμέσως γοητεύτηκε από την έντονη προσωπικότητά του και εκείνος από το πλούσιο ταμπεραµέντο της. Αµέσως τους ένωσε η ροµαντική µατιά µε την οποία βλέπουν και αντιμετωπίζουν τη ζωή. Η σχέση τους είδε το φως της δηµοσιότητας όταν εµφανίστηκαν µαζί στην πρεµιέρα της κινηµατογραφικής ταινίας «Τζαµάικα» κι έκτοτε προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, χωρίς να παίζουν κρυφτό με τους παπαράτσι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR