counter

Σωτήρης Τσαφούλιας: Η ανάρτηση για τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Δημήτρη Λιγνάδη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Σωτήρης Τσαφούλιας: Η ανάρτηση για τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Δημήτρη Λιγνάδη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σωτήρης Τσαφούλιας: Η ανάρτηση για τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Δημήτρη Λιγνάδη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εικόνα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημιουργός και σκηνοθέτης του “Έτερος Εγώ”, Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο ίδιος σχολίασε το υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη, όπου χαρακτήριζε ως "μέτριο ηθοποιό" τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα.

Έτσι λοιπόν, στην εικόνα που πόσταρε ο Σωτηρής Τσαφούλιας υπάρχει η παράφραση του τίτλου της σειράς "Ετερος Εγώ - Κάθαρσις" και γράφει "Μέτριος Εγώ - Κάθαρσις, by Spyros Bibilas". Με αυτόν τον τρόπο, ο Σωτήρης Τσαφούλιας δήλωσε δημόσια την στήριξή του στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Μάλιστα, την εικόνα αυτή αναδημοσίευσαν πολλοί ηθοποιοί, δηλώνοντας κι εκείνη έτσι, την στήριξή τους στο πρόσωπο του προέδρου του ΣΕΗ.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Σπύρος Μπιμπίλας: Το δημόσιο μήνυμα μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Η πρώτη ανάρτηση του Σωτήρη Τσαφούλια και το σχόλιο του Σπύρου Μπιμπίλα

Νωρίτερα ο σκηνοθέτης είχε αναρτήσει μία φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα, η οποία έγραφε: «Τελικά ούτε κύκλωμα παιδεραστίας, ούτε η επένδυση στο Ελληνικό είναι πίσω από όλα αυτά. Πίσω από όλη αυτή τη σκευωρία κρύβεται ο Σπύρος Μπιμπίλας επειδή ποτέ δεν τον κάλεσαν να παίξει στην Επίδαυρο», ενώ στη λεζάντα σημείωσε: «Και μετά μου γράφετε, πως τα δικά μου σενάρια έχουν τρελές ανατροπές και φαντασία...».

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στην ανάρτηση του Σωτήρη Τσαφούλια κάνοντας το εξής σχόλιο: «Έλα όμως που και Επίδαυρο έχω πάει με σπουδαίους ρόλους πλάι στην Καλουτά την Κατσέλη τον Βουτσά τον Καρακατσάνη τον Βέγγο τον Χαραλαμπόπουλο τον Πιατά και τόσους άλλους", ενώ εκατοντάδες χρήστες του facebook έσπευσαν να αντιδράσουν κάνοντας like στο σχόλειο του προέδρου του ΣΕΗ».

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR