counter

Σωτήρης Τσαφούλιας: Αποκάλυψε τον λόγο που διόρθωσε 21 φορές το σενάριο του "Έτερος εγώ"

Σωτήρης Τσαφούλιας: Αποκάλυψε τον λόγο που διόρθωσε 21 φορές το σενάριο του "Έτερος εγώ"
Σωτήρης Τσαφούλιας: Αποκάλυψε τον λόγο που διόρθωσε 21 φορές το σενάριο του "Έτερος εγώ"

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” βρέθηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και μίλησε για όλους και για όλα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη Τζένη Μελιτά.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε πώς είναι στην καθημερινότητά του με τους κοντινούς του ανθρώπους, αλλά έκανε γνωστό και τον λόγο που άλλαξε το σενάριο του “Έτερος Εγώ”, 21 φορές.

Δείτε επίσης! Σωτήρης Τσαφούλιας: Η φωτογραφία με τη Μαίρη Χρονοπούλου και το συγκινητικό κείμενο

Όσα είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας

«Είμαι δύσκολος για το κοντινό μου περιβάλλον, είμαι πολύ μούχλας, δεν πολυβγαίνω από το σπίτι, να βγούμε να πιούμε κάτι, να πάμε μία βόλτα. Δεν είμαι πολύ του έξω. Προτιμώ ταβέρνες και κουτούκια όταν βγαίνω, αλλά δεν βγαίνω», είπε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας σχετικά με τον χαρακτήρα του.

Για τις διακοπές με τις έφηβες κόρες του, δήλωσε: «Πέρυσι το καλοκαίρι μείναμε σχεδόν έναν μήνα στα Ψαρά. Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που πήγαμε σερί με τις κόρες μου, είναι 16 και 13 ετών. Τα Ψαρά είναι ένα πολύ μικρό μέρος, όπου όλοι είμαστε γνωστοί, όλοι είναι μια αγκαλιά, δεν φοβάσαι τίποτα απολύτως εκεί. Τα κορίτσια έβγαιναν το βράδυ και ξυπνούσα το πρωί στις 9, και έπαιρνα τηλέφωνο για να δω πού είναι, χωρίς να χτυποκαρδίσω ότι κάτι έχει συμβεί».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας για το “Έτερος Εγώ

Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας για το “Έτερος Εγώ” είπε: «Λέω συχνά ότι οι επιτυχίες μάς κλειδώνουν και μας φυλακίζουν, οι αποτυχίες μάς πεισμώνουν. Το σενάριο του “Έτερος εγώ” το διόρθωσα 21 φορές, γιατί κάθε φορά που το διαβάζεις, το αφήνεις λίγο, και το ξαναδιαβάζεις, βρίσκεις μικρά κενά, ή βρίσκεις αδυναμίες, που μπορείς να τις βελτιώσεις για να κάνεις την ιστορία πιο άρτια, πιο προσβάσιμη, πιο ολοκληρωμένη. Βέβαια, κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί δεν τελειώνει ποτέ».

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR