counter

Σωτήρης Νίνης: Η ζωή του sexy star των γηπέδων

Σωτήρης Νίνης: Η ζωή του sexy star των γηπέδων
Σωτήρης Νίνης: Η ζωή του sexy star των γηπέδων

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ο Σωτήρης Νίνης γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1990 στη Χειμάρρα, με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο. Πολλοί του έχουν προσάψει ότι είναι ο sexy star των γηπέδων και όχι άδικα! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Ο Σωτήρης, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης και συνέχισε στις αντίστοιχες του Παναθηναϊκού. Το πρώτο συμβόλαιο του, το υπέγραψε το 2006, μετά από υπόδειξη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Μουνιόθ. Η αναγνώριση δεν άργησε να έρθει, αποσπώντας το βραβείο του «καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή» από τους συναδέλφους του στον ΠΣΑΤ. Αργότερα, όμως, μία επέμβαση στους κοιλιακούς του στη Γερμανία, στάθηκε αφορμή για να παραμείνει εκτός γηπέδων για περίπου επτά εβδομάδες, αλλά οι ομάδες ποτέ δεν τον ξέχασαν! Το 2009-2010, πολλές ομάδες έσπευσαν να τον διεκδικήσουν, όπως η Manchester United, ενώ το 2012 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ιταλική Parma. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, ο Σωτήρης Νίνης παραχωρήθηκε από τον ιταλικό σύλλογο ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, ενώ από τον Γενάρη του 2015 αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, την ομάδα που τον καθιέρωσε, κάνοντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις και βάζοντας και το πρώτο του γκολ!

Όσον αφορά την προσωπική ζωή του, ο ίδιος προτιμά να τη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και σε συνεντεύξεις του αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές με το… σταγονόμετρο. Όπως έχει φημολογηθεί, ο Σωτήρης Νίνης έχει υπάρξει ζευγάρι με με την Άρτεμη Αστεριάδη, αλλά και την Έβελυν Καζαντζόγλου. Όλα αυτά όμως, μένουν φήμες μιας κι εκείνος κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR