counter

Σωτήρης Κοντιζάς: Τα παιδιά του πήγαν στα γυρίσματα του MasterChef 4 (Φωτογραφία)

Σωτήρης Κοντιζάς: Τα παιδιά του πήγαν στα γυρίσματα του MasterChef 4 (Φωτογραφία)
Σωτήρης Κοντιζάς: Τα παιδιά του πήγαν στα γυρίσματα του MasterChef 4 (Φωτογραφία)

Το MasterChef 4 έχει ξεκινήσει και οι τρεις κριτές μέσα από τα επεισόδια που παρακολουθούμε αυτό το διάστημα, ψάχνουν τους κατάλληλους ανθρώπους που θα μπουν στο σπίτι για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ο μοναδικός από τους κριτές που έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής οικογένεια και παρά το φορτωμένο του επαγγελματικό πρόγραμμα έχει ως απολυτή προτεραιότητα στη ζωή του, τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Ωστόσο, εξαιτίας των πολύωρων γυρισμάτων ο γνωστός σεφ δεν έχει πολύ χρόνο για να περάσει μαζί τους.

Έτσι λοιπόν, επειδή τα δυο του παιδάκια δεν βλέπουν πολύ τον μπαμπά τους, αποφάσισαν να εισβάλουν στο πλατό του reality μαγειρικής.

Η μικρή Αριάννα-Τσιχίρο και ο μικρός γιος του έκαναν μια μικρή εκδρομή στο MasterChef 4 και πέρασαν όμορφες και δημιουργικές στιγμές με τον αγαπημένο τους μπαμπά.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν δίστασε να δημοσιεύσει και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που τα αγγελούδια του εξερευνούν το πλατό με τις κουζίνες.

«Όταν δεν πας σπίτι, το σπίτι έρχεται σε σένα. Οι μπόμπιρες ξεπόρτισαν ΜΑΘΤΕΡ ΘΕΕΕΦ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του με χιούμορ ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε την παρακάτω δημοσίευση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR