counter

Σωτήρης Καλυβάτσης: Κατέθεσε υπέρ της Σοφίας Παυλίδου στην υπόθεση της με τον Μάνο Παπαγιάννη

O Μάνος Παπαγιάννης έχει καταθέσει μήνυση κατά της Σοφίας Παυλίδου και σε λίγο καιρό αναμένεται να εκδικαστεί η απόφαση της δικαιοσύνης.

 Θυμίζουμε πως το 2018 η Σοφία Παυλίδου κατηγόρησε τον συνάδερφό της ότι είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της και τότε είχαν αλληλομηνυθεί. Ωστόσο, αντί να κάτσει στο εδώλιο ο Μάνος Παπαγιάννης, θα βρεθεί η Σοφία Παυλίδου.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταθέσει υπέρ της Σοφία Παυλίδου, καθώς συμπρωταγωνιστούσαν όλοι μαζί στην παράσταση “Πετάει – πετάει” και ήταν παρόν στο άτυχο συμβάν.

Η κάμερα του «Πρωινού» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Σωτήρη Καλυβάτση και εκείνος δήλωσε για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη ότι έχει καταθέσει ήδη και ότι περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης.

«Δεν θα ήθελα να πω κάτι απλά μετά από όλα αυτά που έχουνε γίνει καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να αναλογίζονται τις πράξεις τους και να ζητάνε ένα συγνώμη και μετά από καιρό.

Κανείς δεν ξέρει τι κουβαλάει ο καθένας μέσα στον εγκέφαλο του οπότε…. Καλή επιτυχία σε όλους… τι να πω εγώ; έχω καταθέσει έτσι κι αλλιώς τώρα από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη» τόνισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR