counter

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Το "χαμηλών τόνων" αστέρι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Το "χαμηλών τόνων" αστέρι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου
Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Το "χαμηλών τόνων" αστέρι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Προτιμά να μιλά με τις πράξεις του και να εκτονώνεται μέσα από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στα γήπεδα τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ο λόγος για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο η αλλιώς, τον δυναμικό αμυντικό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Ο 28χρονος παίκτης  πάρα την πετυχημένη του πορεία στον αθλητισμό δείχνει να γυρνά την πλάτη σε φωτογραφικούς φακούς, μικρόφωνα και κοσμικά γεγονότα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος  γεννημένος στις 6 Ιουνίου του 1988 στην Καλαμάτα είχε μάθει από νωρίς να κυνηγάει τα όνειρα του και να προπονείται σκληρά. Συμμετέχοντας σε ποδοσφαιρικές τοπικές ομάδες  κατάφερε να διακριθεί κατεβαίνοντας έτσι στην Αθήνα το 2005 δεχόμενος την πρόταση από την ΑΕΚ. Το καλοκαίρι του 2010 το όνομα του γίνεται γνωστό και πέρα από τα σύνορα με την συμμετοχή του στο Μουντιάλ αποτελώντας το αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής μας Ελλάδος. Κάτι που έκανε και λίγο αργότερα στο EURO 2012.

Ο ‘Ελληνας αμυντικός βλέπει πάλι το όνομά του να “φυγουράρει” στον τύπο αφού το καλοκαίρι του 2013 γίνεται η δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή στα ελληνικά δεδομένα υπογράφοντας  με την BORRUSIA DORTMUND για 9,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δείχνει να βρίσκει την ευτυχία αλλού αφού το σημαντικότερο γκολ το έβαλε στην καρδιά της αγαπημένης του Ξανθή Σταμουλάκη όπου και το περασμένο καλοκαίρι ανέβηκαν τα σκαλιά της Εκκλησίας στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στο Σούνιο, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς και φυσικά την μικρή τους κορούλα.

Στην φορτωμένη καθημερινότητα του Έλληνα παίκτη οι δύο γυναίκες της ζωής του δείχνει να τον στηρίζει  παντού αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η σύζυγος του με την μικρή του κόρη βρίσκονται στις κερκίδες  των γηπέδων ντυμένες στα γαλανόλευκα .

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR