counter

Survivor: Χωρίς τον Γιώργο Κατσαούνη εμφανίστηκαν οι “Κόκκινοι” στον στίβο μάχης

Survivor: Χωρίς τον Γιώργο Κατσαούνη εμφανίστηκαν οι “Κόκκινοι” στον στίβο μάχης
Survivor: Χωρίς τον Γιώργο Κατσαούνη εμφανίστηκαν οι “Κόκκινοι” στον στίβο μάχης

Μία χαοτική κατάσταση επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor καθώς ο Γιώργος Κατσαούνης είχε έναν πολύ έντονο καβγά με τον Τάκη Καραγκούνια.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης επιτέθηκε στον Τάκη με αποτέλεσμα η παραγωγή να αποφασίσει να αποβληθεί από το χθεσινοβραδινό αγώνισμα.

Μία ανακοίνωση βόμβα ήρθε από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη το πρωί της Κυριακής όπου ενημέρωσε ότι ο παίκτης βρίσκεται εκτός του reality επιβίωσης.

«Ένα από τα χειρότερα επεισόδια. Ποιος άνθρωπος κάθεται να του βρίζουν το σπίτι και να μην αντιδράει; Πόσα να ανεχτούν οι παίκτες αλλά και εμείς ως τηλεθεατές από τον Τάκη που επί μήνες κάνει λεκτική βία; Υπάρχουν παίκτες που έκαναν σωματική βία σε άλλους και δεν πήραν καμία ποινή. Δε θεωρώ σωστό που πήγε να το κάνει αυτό αλλά δε μας έδειξαν ότι τον ακούμπησαν έτσι όπως είπε. Θα είναι μεγάλη αδικία να αποβληθεί. Παραγωγή δείξτε ποιοι είστε», έγραψε στην ανάρτησή της η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη.

Survivor - Χωρίς τον Γιώργο Κατσαούνη εμφανίστηκαν οι “Κόκκινοι”

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό επεισόδιο οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον στίβο μάχης αλλά ο Γιώργος Κατσαούνης δεν ήταν ανάμεσα στους παίκτες της “κόκκινης” ομάδας όπου και ανήκει!

Δείτε επίσης - Γιώργος Κατσαούνης: Εκτός Survivor μετά τον τσακωμό του με τον Τάκη Καραγκούνια; Η οργισμένη ανάρτηση της αδερφής του

Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καάποια επίσημη ανακοίνωση από την παραγωγή ενώ ούτε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έχει αναφερθεί στον παίκτη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR