counter

Survivor: Χαμός στην ομάδα των “Μαχητών” για τη συμφωνία με το “στημένο παιχνίδι” – Ενοχλημένος ο Γιώργος Κατσαούνης

Survivor: Χαμός στην ομάδα των “Μαχητών” για τη συμφωνία με το “στημένο παιχνίδι” – Ενοχλημένος ο Γιώργος Κατσαούνης
Survivor: Χαμός στην ομάδα των “Μαχητών” για τη συμφωνία με το “στημένο παιχνίδι” – Ενοχλημένος ο Γιώργος Κατσαούνης

Χαμός επικράτησε στην ομάδα των “Μαχητών” στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Γιώργος Κατσαούνης εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος με τους συμπαίκτες του, καθώς θεωρεί πως όλοι είναι εναντίον του.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα, έκανε γνωστό πως στο αγώνισμα ασυλίας ζητήθηκε από την Παρασκευή Σωτηροπούλου να χάσουν ώστε να βγει υποψήφια και να αποχωρήσει καθώς δεν αντέχει άλλο.

«Πιστεύω η ομάδα μου άρχισε να ζηλεύει και να βγάζει κάποια άλλα χούγια. Δηλαδή πως είναι οι Κόκκινοι με την Μυριέλλα που έχει ένα φλερτ με εμένα, έτσι αρχίζουν και οι Μπλε να βγάζουν αυτό το πράγμα. Δεν είναι σωστό, εγώ θα χαιρόμουν αν κάποιος από την ομάδα μου είχε κάτι με κάποιον απέναντι. Δεν πιστεύω ότι επηρεάζει μαχητικά. Στον αγώνα μπάσκετ εννοήθηκε ότι γίναμε δύο κλίκες σαν αγόρια και κορίτσια. Στη μία ομάδα, δύο ομάδες. Εγώ πιστεύω ότι όλη η ομάδα είναι εναντίον μου και μπορώ να πω τον λόγο. Πριν δύο ματς η Παρασκευή ήθελε να φύγει από το παιχνίδι γιατί δεν άντεχε. Εντάξει δεν αντέχει το κορίτσι. Συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης και προβλήθηκε το κομμάτι που έκανε λόγο για “στημένο” παιχνίδι.

Έπειτα, στην κάμερα μίλησε η Παρασκευή Σταματοπούλου για την απόφασή της να αποχωρήσει: «Αυτό που είπε ο Γιώργος στον στίβο μάχης δεν είναι ψέμα. Ο Γιώργος δεν είναι ψεύτης γενικά απλά είναι ρουφιανάκι. Εγώ είχα προσεγγίσει όλους τους συμπαίκτες, λέγοντάς του ότι δεν είμαι καλά. Κάποια στιγμή τους είπα αν χάσουμε έναν αγώνα να ψηφίσουν εμένα να φύγω. Για μένα ότι βγήκε και το είπε είναι κωλοτούμπα και σε όσα πρεσβεύει ο ίδιος. Δηλαδή όλα όσα πιστεύει ότι είναι ένας άντρας για τον Γιώργο, δεν νομίζω ότι ταιριάζουν με αυτό που έκανε στον αγώνα του μπάσκετ».

«Εμείς στη Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια και μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες. Όλη η ομάδα μου ήρθε εναντίον μου. Πουλημένος δεν είναι αυτός που είπε η ομάδα του πουλήθηκε σε ένα παιχνίδι. Πουλημένοι είναι οι υπόλοιποι που πουλήθηκαν. Όποιος δεν μπορεί καλύτερα να φύγει από μόνος του όχι να ζητήσει να χάσει η ομάδα του όπως έκανε η Παρασκευή», πρόσθεσε ο Γιώργος on camera.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR