counter

Survivor: Το νέο ξέσπασμα της Μαρίας Αντωνά για τα σχόλια για τον Άρη Σοϊλέδη- “Πόσο μίσος κουβαλάτε;"

Survivor: Το νέο ξέσπασμα της Μαρίας Αντωνά για τα σχόλια για τον Άρη Σοϊλέδη- “Πόσο μίσος κουβαλάτε;"
Survivor: Το νέο ξέσπασμα της Μαρίας Αντωνά για τα σχόλια για τον Άρη Σοϊλέδη- “Πόσο μίσος κουβαλάτε;"

Ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Μαρία Αντωνά, με αφορμή τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται καθημερινά για τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος βρίσκεται στο Survivor.

Η δημοσιογράφος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και υπερασπίστηκε γι’ ακόμη μια φορά τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Μαρία Αντωνά: Η αινιγματική ανάρτηση που έκανε μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας Αβραμάκη από το Survivor

«Απορώ πόσο άντρες νιώθετε ορισμένοι, που μπαίνετε στη διαδικασία να μου στέλνετε μηνύματα και να χλευάζετε τον σύντροφό μου λες και τον ξέρετε από χθες και να έχετε άποψη», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αλήθεια φίλε μου, εσύ έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο τρίβλακας μπορεί να είσαι; Εσύ και άλλοι τόσοι αλήθεια τώρα, πόσο μίσος κουβαλάτε που μπαίνετε στη διαδικασία να μου σχολιάσετε σε DM, να βρίσετε και να βγάλετε τη χολή σας, την προσωπική σας δυστυχία επάνω μου; Νιώθετε καλύτερα έτσι; Στην τελική, αν δεν έχετε μάθει τι θα πει σέβομαι τους άλλους, σεβαστείτε λίγο τον εαυτό σας και διοχετεύστε αλλού την ενέργειά σας, σε πράγματα όμορφα και καλά. Μπας και φτιάξει λίγο το μέσα σας».

Η Μαρία Αντωνά υπερασπίζεται τον Άρη Σοϊλέδη

Στη συνέχεια, η Μαρία Αντωνά υπερασπίστηκε τον Άρη Σοϊλέδη και τόνισε πως είναι ένας από τους πιο αδικημένους παίκτες στο Survivor.

«Ο Άρης λοιπόν, είναι ίσως από τους πιο αδικημένους εκεί μέσα. Αυτός που έχει δεχτεί το μεγαλύτερο χτύπημα κάτω και κυρίως πίσω από την πλάτη του σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Γιατί άραγε; Τα συμπεράσματα δικά σας», έγραψε η Μαρία Αντωνά και έπειτα πόσταρε μια κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της και τόνισε: «Μαζί σου μέχρι το τέλος».

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR