counter

Survivor: Το ξέσπασμα της Χριστίνας Κεφαλά με αφορμή την επίθεση στον James Καφετζή

Survivor: Το ξέσπασμα της Χριστίνας Κεφαλά με αφορμή την επίθεση στον James Καφετζή
Survivor: Το ξέσπασμα της Χριστίνας Κεφαλά με αφορμή την επίθεση στον James Καφετζή

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Survivor, όταν στο συμβούλιο του νησιού ο James Καφετζής στοχοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας μάλιστα, ο Παύλος Γαλακτερός πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε σχετικά με τον τελευταίο πόντο, υπονοώντας πως ο James κοιτούσε τον αντίπαλό του και ήταν να σαν να χάρισε τη νίκη στην Kόκκινη ομάδα!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος ο James και να αναρωτιέται τι θα κέρδιζε αν θα έχαναν οι Μπλε, καθώς ήξερε πως θα ψηφιστεί. Την ίδια στιγμή ο Νίκος Μπάρτζης υπερασπιζόταν τον James λέγοντας πως όσα λέει ο Παύλος δεν βγάζουν νόημα.

Θέση για όσα είδαμε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στο Survivor, πήρε μέσω Instagram και η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία παρότι δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον James και τον Νίκο, τους υπερασπίστηκε.

«Βλέπω τόση ώρα το Survivor και δε μπορώ να μείνω με κλειστό το στόμα. Συγχωρέστε με. Θέλω να μου πείτε κάτι. Ποιοι είναι τελικά οι κ@λοτούμπες στο Survivor 2021; Γιατί νομίζω τους έκαναν όλοι παρέα τον Τζειμς και τον Νίκο. Ας τους ψηφίζουν αγωνιστικά, αφού παρέα τους έκαναν.

Θα σας πω κάτι ακόμη. Επειδή τα έχω ζήσει σχεδόν όλα τα παιδιά, εκτός από την Κόκκινη ομάδα που δεν ήμουν καιρό μαζί τους. Ο Τζέιμς όταν παίζει ένα αγώνα δίνει τον εαυτό του ολόκληρο για να φέρει τον πόντο. Σε αυτό θα διαφωνήσω με τα παιδιά που τον κατηγορούν πως ήθελε να χάσει εσκεμμένα. Ο Τζέιμς πάντα έφερνε πόντους και απορώ γιατί το κάνουν αυτό τώρα» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR