counter

Survivor: "Το φιάσκο της επιλογής Αγγελόπουλου ασχολίαστο. Τρεις άλλοι θα πρεπε να είναι υποψήφιοι!"

Survivor: "Το φιάσκο της επιλογής Αγγελόπουλου ασχολίαστο. Τρεις άλλοι θα πρεπε να είναι υποψήφιοι!"
Survivor: "Το φιάσκο της επιλογής Αγγελόπουλου ασχολίαστο. Τρεις άλλοι θα πρεπε να είναι υποψήφιοι!"

To «Survivor» γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό. 

Οι τηλεθεατές πιστοί στο ραντεβού τους βρίσκονται σε κάθε επεισόδιο μπροστά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να δουν τις δοκιμασίες και όσα γίνονται στο ριάλιτι επιβίωσης μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος είναι ένας από τους φανατικούς του παιχνιδιού, δεν χάνει επεισόδιο, ενώ δεν δίστάζει να σχολιάζει τα όσα γίνονται και μέσα από τα social media. 

Χθες το βράδυ, μετά το τέλος του επεισοδίου, ο γνωστός PR manager έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία τοποθετήθηκε περί του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.

Σε ένα μακροσκελές κείμενο που συνόδευε μια φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου, έγραψε χαρακτηριστικά: «Η επιτυχία του survivor,περα απο το ότι είναι ενα σημερινό τηλεοπτικό προϊόν που προσφέρει θέαμα,οφείλεται κυρίως ότι στους παίκτες του καθρεφτίζεται και ενα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας...Απο τις 2 ομαδες αν με ρωτάγατε σίγουρα προτιμώ την ομάδα των μαχητών..είναι πιο αληθινή...με πιο φυσιολογικους ανθρωπους.. στην ομάδα των "διασήμων" καθρεφτίζεται ενα μεγάλο μέρος του ψεύτικου χώρου που κινούμαι και γω ο ίδιος εδώ και 18 χρόνια....καμία αντικειμενικότητα...κανένας φραγμός...απλά και μόνο κυνικότητα...τα πάντα για να επιτύχουμε τον στόχο μας...για χάρη της προσωπικής μας ματαιοδοξίας και της επίτευξης ενός συγκεκριμένου σκοπού...με οποιοδήποτε κόστος...με οποιοδήποτε τίμημα...αρκεί να γίνει η δουλειά μας...τυχαίνει λόγω δουλειας να γνωρίζομαι πολυ προσωπικά με το 90% των παικτών της συγκεκριμένης ομαδας...και να ξέρω καλυτερα απο το καθένα τους συγκεκριμενους χαρακτήρες... και δεν εκπλήσσομαι με το αποτέλεσμα...γιατί και οι 3 προτεινόμενοι αυτή την εβδομαδα ειναι 100% άδικη επιλογή...3 άλλοι θα πρεπε να είναι στην θέση τους...ξαφνικά ο Γιάννης σε 5 λεπτά βγήκε ο χειρότερος του κόσμου και το Σοφάκι ανεπαρκής... το φιάσκο της επιλογής Αγγελόπουλου ασχολίαστο...δεν πειράζει που δεν τον ξέρω...δεν έχω επαγγελματικά συμφέροντα, ή δεν είναι της κλίκας μου...αλλά είναι ο πιο normal Ανθρωπος έκει μέσα...ευτυχώς δεν έχουμε γίνει όλοι το ίδιο...ευτυχώς για μας τους και καλα διάσημους(μη χέσω) υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που μας υπενθυμίζουν τι σημαίνει να εισαι ισορροπημένος-πραγματικός αντρας και Ανθρωπος!!! Καλη τύχη σε όλους...αυτα με τα τηλεοπτικά μας για να ξεχνιόμαστε και λίγο αλλά και να μην ξεχνάμε αυτα που μάθαμε απ το σπίτι μας!!!καλημερα φιλαράκια μου!!! #blablabla #about #survivorgr».

Σιανίδης για Survivor

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR