counter

Survivor: Τι ψιθύρισε ο Νίκος Μπάρτζης στο αυτί της Ελένης Χαμπέρη πριν αποχωρήσει;

Survivor: Τι ψιθύρισε ο Νίκος Μπάρτζης στο αυτί της Ελένης Χαμπέρη πριν αποχωρήσει;
Survivor: Τι ψιθύρισε ο Νίκος Μπάρτζης στο αυτί της Ελένης Χαμπέρη πριν αποχωρήσει;

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού και ανακοίνωσε πως ο Νίκος Μπάρτζης αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο τραυματισμός που έχει στα γόνατα του είναι αρκετά σοβαρός.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η εξέλιξη έφερε μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης και όλοι σοκαρίστηκαν με την αποχώρηση του Νίκου.

Ωστόσο, όταν οι παίκτες γύρισαν στην παραλία τους περίμενε μια έκπληξη, αφού ο Νίκος Μπάρτζης τους επισκέφτηκε για να τους αποχαιρετήσει. Μάλιστα, ο παίκτης της μπλε ομάδας εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει οριστικά από το Survivor.

Χαρακτηριστική στιγμή ήταν όταν ο Νίκος Μπάρτζης υποστήριξε την Ελένη Χαμπέρη λέγοντας μάλιστα, πως την βλέπει να βρίσκεται στον μεγάλο τελικό.

Η Ελένη μιλώντας στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια και φανερά στεναχωρημένη, αποκάλυψε όσα της ψιθύρισε στο αυτί ο Νίκος Μπάρτζης.

«Όταν τον αποχαιρέτησα για να φύγει μου είπε στο αυτί "Έχεις μεγάλη ψυχή, συνέχισε έτσι και μπορείς να φτάσεις και μακριά". Ήταν κάτι που με συγκίνησε ακόμη πιο πολύ. Τι να πω…εγώ του εύχομαι περαστικά και να είναι καλά. Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα γιατί του αξίζουν και δυστυχώς έτσι είναι το παιχνίδι...», είπε η Ελένη Χαμπέρη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR