counter

Survivor Τελικός: Ο Στάθης Σχίζας ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Τάκη Καραγκούνια

Survivor Τελικός: Ο Στάθης Σχίζας ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Τάκη Καραγκούνια
Survivor Τελικός: Ο Στάθης Σχίζας ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Τάκη Καραγκούνια

Διεξάγεται απόψε ο μεγάλος τελικός του Survivor 5 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας είναι οι δύο φιναλίστ και ανυπομονούν να μάθουν ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

 Ο Γιώργος Λιανός όμως κατά τη διάρκεια της βραδιάς ρωτάει συνέχεια τους παίκτες για τις καλύτερες στιγμές τους στο ριάλιτι επιβίωσης, τις χειρότερες, τις πιο δυνατές, τις πιο αστείες αλλά και αυτές που δεν θα ξεχάσουνε ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ρώτησε τον Στάθη Σχίζα αν έχει μετανιώσει για κάτι το οποίο έχει κάνει κατά τη διάρκεια του survivor.

Τότε ο παίκτης απάντησε πως δεν έχει μετανιώσει για αυτά που έχει κάνει γιατί δεν θα στήριζε τις επιλογές του αλλιώς αλλά ήθελε να ζητήσει μία δημόσια συγγνώμη στον Τάκη Καραγκούνια γιατί του είχε πετάξει ένα μπαλάκι στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αγωνίσματος.

Survivor Τελικός – Τι είπε ο Στάθης Σχίζας;

«Νομίζω ότι δεν θα άλλαζα κάτι γιατί αν άλλαζα δεν θα στηρίζα τις επιλογές μου. Μετάνιωσα για μία στιγμή που βγήκα εκτός εαυτού σε ένα αγώνισμα με τον Τάκη που πάνω στην ένταση του παιχνιδιού του είχα πετάξει ένα μπαλάκι και θέλω να του ζητήσω συγνώμη και θα του ζητήσω και δημόσια συγνώμη γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ότι εκείνη τη στιγμή όταν φτάνουμε στο στόχο έχουμε 300 σφυγμούς και αν χάσουμε αυτό τον πόντο χάνουμε και το φαγητό και είμαστε πεινασμένοι για μία εβδομάδα και θα παραμείνουμε πεινασμένοι για μία εβδομάδα. Μας βλέπουν όμως μικρά παιδιά πρέπει να κρατάμε το θυμό μας την ένταση μας» είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας ζητώντας συγγνώμη στον Τάκη Καραγκούνια.

Δείτε επίσης - Survivor Τελικός: Ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στο ριάλιτι επιβίωσης

 Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR