counter

Survivor Τελικός: Καρέ καρέ όλα όσα έγιναν στο Γαλάτσι αμέσως μετά τη νίκη του Σάκη Κατσούλη (φωτογραφίες)

Survivor Τελικός: Καρέ καρέ όλα όσα έγιναν στο Γαλάτσι αμέσως μετά τη νίκη του Σάκη Κατσούλη (φωτογραφίες)
Survivor Τελικός: Καρέ καρέ όλα όσα έγιναν στο Γαλάτσι αμέσως μετά τη νίκη του Σάκη Κατσούλη (φωτογραφίες)

Έπειτα από έξι παραμονής στον Άγιο Δομίνικο με πολλά αγωνίσματα, καβγάδες και αποβολές, το Survivor All Star έριξε τίτλους τέλους το βράδυ της Τρίτης (11/07).

Το ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώθηκε με τον Σάκη Κατσούλη να παίρνει την πρωτιά και να σηκώνει το τρόπαιο, κερδίζοντας παράλληλα και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχτηκε έτσι για δεύτερη φορά νικητής του Survivor μετά και το 2021, ενώ ήταν σίγουρα ο καλύτερος αγωνιστικά παίκτης του φετινού κύκλου.

Οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν λίγο μετά τις 01:00 τα ξημερώματα, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομα του μεγάλου νικητή και τον επιχειρηματία να ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς.

Διαβάστε επίσης: Survivοr Αll Star Τελικoς: Η αναφορά του Aτζούν Iλιτζαλί στους παίκτες που αποβληθήκαν

«Δεν έχω λόγια αλλά ένα πράγμα θα πω σε όλους: αγαπάτε και να είστε ειλικρινείς. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Μεγάλο πράγμα η αγάπη του κόσμου, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα», δήλωσε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Σάκης Κατσούλης.

Όταν έκλεισαν οι κάμερες ακολούθησαν στιγμές συγκίνησης και χαράς για τον Σάκη Κατσούλη και την οικογένειά του, με τον ίδιο να μην αφήνει από τα χέρια του το έπαθλο και να φωτογραφίζεται με όλους.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τον μεγάλο νικητή του Survivor All Star συγκινημένο στην αγκαλιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, αλλά και του πατέρα του.

Όλοι οι Survivors που βρέθηκαν στο Γαλάτσι έδωσαν φυσικά συγχαρητήρια στον Σάκη Κατσούλη για τη νίκη του, όπως και ο φιναλίστ, Νίκος Μπάρτζης, αλλά και ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός.

Πηγή φωτογραφιών: ndp/papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR