counter

Survivor: Τα ηχητικά μηνύματα της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη και του Τζον στην Μυριέλλα Κουρεντή

Survivor: Τα ηχητικά μηνύματα της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη και του Τζον στην Μυριέλλα Κουρεντή
Survivor: Τα ηχητικά μηνύματα της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη και του Τζον στην Μυριέλλα Κουρεντή

Στο αποψινό επεισόδιο του survivor Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Νικητήρια ομάδα αναδείχθηκε τελικά η κόκκινη και έτσι οι παίκτες άκουσαν ηχητικά μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Άρης Σοϊλέδης άκουσε τη φωνή της συντρόφου του και μέλλουσας συζύγου του, Μαρία Αντωνά να του στέλνει το πιο γλυκό μήνυμα με τον ίδιο να συγκινείται πολύ.

 «Σε αγαπώ πάρα πολύ είμαι πάρα πολύ περήφανη για εσένα. Θέλω να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω φέτος για τα γενέθλιά μου. Σου εύχομαι χρόνια πολλά και εγώ ξέρω ότι σε λίγες μέρες περιμένεις και εσύ να γιορτάσεις. Θα γιορτάσεις φέτος εκεί πέρα μαζί με όλα τα παιδιά και εγώ θα σας βλέπω και θα σας καμαρώνω από την τηλεόραση. Να είσαι αγωνιστικός, δυνατός, να παλεύεις για το δίκαιο και να τιμάς την ομάδα σου. Να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και σε περιμένω. Είμαι εδώ. Σ’ αγαπώ πολύ» είπε η Μαρία Αντωνά.

Ο Άρης Σοϊλέδης ακούγοντας τα τρυφερά αυτά λόγια είπε: «Αχ ψυχούλα μου, μου έχεις λείψει πάρα πολύ».

Με την Μυριέλλα Κουρεντή επικοινώνησε ο Τζον o οποίος της έστειλε χαρακτηριστικά στην ηχογράφηση: «Μυριέλλα θέλω να ξέρεις ότι είμαστε όλοι καλά μιλάω και με τους γονείς σου. Μιλάω με την Πηνελόπη και τον Ρίκι είμαι στο spot μας τώρα και μας λείπεις. Θα σου παίξω μία μίνι μελωδία που μόνο εσύ ξέρεις τι σημαίνει και θέλω να σου δώσω δύναμη για να συνεχίσεις να προσέχεις την υγεία σου και τον εαυτό σου…».

Ακούγοντας αυτή την μελωδία η Μυριέλλα Κουρεντή ξέσπασε σε κλάματα και είπε: «Δεν θα πω τίποτα για αυτή τη μελωδία Τζον μου λείπεις πάρα πολύ σε ευχαριστώ που είσαι εκεί και για όλους σε ευχαριστώ που είσαι αυτός που είσαι σε λατρεύω και ανυπομονώ να βγω έξω και να κάνουμε αυτή τη μελωδία πραγματικότητα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR