counter

Survivor Σπύρος Μαρτίκας: “Κάθε βράδυ σε σκεπάζω, λυπάμαι για τη στάση σου Ανδρέα μου”

Survivor Σπύρος Μαρτίκας: “Κάθε βράδυ σε σκεπάζω, λυπάμαι για τη στάση σου Ανδρέα μου”
Survivor Σπύρος Μαρτίκας: “Κάθε βράδυ σε σκεπάζω, λυπάμαι για τη στάση σου Ανδρέα μου”

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor είδαμε άλλο ένα έντονο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και ίντριγκα.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας όπως δήλωσε στις κάμερες της παραγωγής είναι νευριασμένος με τον Ανδρέα καθώς στο χθεσινό συμβούλιο όταν ονομάτισε τα άτομα που νιώθει κοντά τους δεν τον συμπεριέλαβε.

«Στο χθεσινό συμβούλιο ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο λιανό στατιστικά οι επιδόσεις του κάθε παίκτη από τις δύο ομάδες… είμαι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης της ομάδας και για αυτό δικαιωματικά η ομάδα με ψήφισε και πολύ καλώς έκανε γιατί ψηφίζουν μόνο αγωνιστικά» δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Κατά την εξέλιξη της διαδικασίας του συμβουλίου με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα τον Ανδρέα να λέει ότι μόνο η Μαίη και ο Σάββας είναι οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα του, που είναι οι μόνοι αληθινοί και οι μόνοι που εμπιστεύεται. Αντρέα μου κάθε μέρα σου στρώνω να κοιμηθούμε μαζί… κάθε βράδυ σε σκεπάζω γιατί σε βλέπω να κρυώνεις κάθε βράδυ σε σκούνταω όταν έχεις ανήσυχο ύπνο, όταν βλέπεις όνειρα… Αντρέα μου λυπάμαι για όσα άκουσα χθες στο συμβούλιο λυπάμαι για τη στάση σου αυτή και πραγματικά λυπάμαι που δεν με συμπεριέλαβες και ίσως είμαι ο μοναδικός που σε έχει στηρίξει σε αυτό το παιχνίδι» κατέληξε ο παίκτης των Μαχητών.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα με τον Σπύρο Μαρτίκα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR