counter

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο
Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Ανατρεπτικό θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλώντας στην κάμερα θα τα βάλει με τους συμπαίκτες της, καθώς όπως ισχυρίζεται, της επιτίθονται συνέχεια.

Στη συνέχεια Κόκκινοι και Μπλε θα βρεθούν στον στίβο μάχης για να αναμετρηθούν για τον τελευταίο αγώνα επάθλου της εβδομάδας του Survivor.

Δείτε επίσης – Survivor Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε το αγώνισμα επάθλου

Survivor – Ποιος αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο;

Στο τέλος του επεισοδίου οι δύο ομάδες θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού και ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor αυτή την εβδομάδα. Θυμίζουμε πως η Κόκκινη ομάδα έχασε τις δύο ασυλίες και υποψήφιοι είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Στέλλα Ανδρεάδου και η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα αποχωρήσει η Στέλλα Ανδρεάδου, καθώς φαίνεται πως συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Στέλλα Ανδρεάδου - Βιογραφικό

Γεννήθηκε το Μάιο του 1991 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Φυσική Αγωγή. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια ειδικής αγωγής στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου. Από μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με το μπάσκετ και το χάντμπολ όμως όταν ήταν 11 ετών την κέρδισε το ποδόσφαιρο. Για 10 χρόνια ήταν αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Στα 17 της την επέλεξαν να μπει στην Εθνική Ομάδα, αλλά δεν δέχθηκε την πρόταση διότι ήθελε να αφοσιωθεί στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Παράλληλα έχει λάβει δίπλωμα διαιτησίας ποδοσφαίρου αλλά και ναυαγοσωστικής. Ως λάτρης του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού έχει εργαστεί και ως δημοσιογράφος σε μεγάλη αθλητική εφημερίδα. Στο Survivor μπήκε μόνο για να… κερδίσει. Το πάθος και ο ανταγωνισμός είναι τα δυνατά της «χαρτιά» για να φτάσει μέχρι τον τελικό. Δεν φοβάται τη συμβίωση με τους συμπαίκτες της, αλλά αυτή με τα… ζωύφια του νησιού

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR