counter

Survivor: "Πυρά" Χρύσας για τους άνδρες - "Θέλουν να είναι μέχρι την ένωση, να κάνουν το παρτάκι τους"

Survivor: "Πυρά" Χρύσας για τους άνδρες - "Θέλουν να είναι μέχρι την ένωση, να κάνουν το παρτάκι τους"
Survivor: "Πυρά" Χρύσας για τους άνδρες - "Θέλουν να είναι μέχρι την ένωση, να κάνουν το παρτάκι τους"

Στο νέο επεισόδιο του “Survivor” το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου οι παίκτριες της μπλε ομάδας εμφανίστηκαν αρκετά απογοητευμένες μετά τα τελευταία συμβούλια του νησιού.

Μάλιστα, τρεις παίκτριες ξέσπασαν για τους άντρες της ομάδας τους.

Δείτε επίσης! Survivor - Χρύσα για Ασημίνα: "Εγώ έχω δει ότι το χέρι της δεν ισιώνει. Αφού το έχει ζήσει ήδη μια φορά, πρέπει να…"

Αρχικά, η Αναστασία Τσέρου είπε στην κάμερα: «Σε τελική ανάλυση οι γυναίκες της μπλε ομάδας, που είμαστε πολύ λιγότερες από ότι είναι οι άνδρες αυτή τη στιγμή, φέρνουμε περισσότερους πόντους στο σύνολο από ότι φέρνουν οι άνδρες. Τις περισσότερες φορές, τουλάχιστον, αν εξαιρέσεις μόνο τον Φάνη που ορισμένες φορές φέρνει αρκετούς πόντους. Και πάλι καταλήγουμε όμως σε μονομαχία».

Από την πλευρά της, η Χρύσα Χατζηγεωργίου δήλωσε: «Κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να φέρεις πόντους στην ομάδα, κάτι που καλώς ή κακώς άλλα άτομα μπορεί να μην κάνουν γιατί είτε μπορεί να μην τους ενδιαφέρει είτε δεν η καλή τους μέρα είτε δεν είναι φορμαρισμένοι είτε γιατί χίλια δυο και πραγματικά δεν φέρνουν πόντους στην ομάδα αλλά εν τέλει την γλιτώνουν! Για μένα είναι τελείως άδικο, άτοπο και ούτε καν έχω συγκίνηση για να κάτσω να το συζητήσω με τα παιδιά. Παρόλα αυτά άκουσα σχόλια του τύπου, “τα flag race δεν είναι πόντοι” ή “καλή είσαι αλλά ο άλλος μπορεί να είναι χειρότερος”. Οπότε δεν το ρίχνουν στο ότι εσύ έχεις ανέβει αλλά στο ότι ο άλλος έχει πέσει».

Ακόμη, το δικό της παράπονο εξέφρασε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR