counter

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Γιώργος Κατσαούνης και Τάκης Καραγκούνιας- Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού μετά το περιστατικό

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Γιώργος Κατσαούνης και Τάκης Καραγκούνιας-  Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού μετά το περιστατικό
Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Γιώργος Κατσαούνης και Τάκης Καραγκούνιας- Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού μετά το περιστατικό

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

Συγκεκριμένα, όσο οι παίκτες βρίσκονταν στην παραλία, κατά τη διάρκεια της νύχτας έγινε ένας καυγάς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάκης Καραγκούνιας έχασε τα παπούτσια του και άρχισε να τα αναζητεί. Εκείνη τη στιγμή, ο ίδιος έβρισε όποιον ευθύνεται για την εξαφάνισή τους.

Η κουβέντα που είπε ο Τάκης Καραγκούνιας δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Κατσαούνη, που κοιμόταν πιο πέρα, και αντέδρασε.

Η κατάσταση ανάμεσα στον Τάκη και τον Γιώργο ξέφυγε και οι δύο τους πιάστηκαν στα χέρια, με τους συμπαίκτες τους να τους χωρίζουν.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάνου για το περιστατικό Καραγκούνια-Κατσαούνη

Η συμπεριφορά αυτή του Γιώργου Κατσαούνη παραβίασε έναν από τους βασικούς κανόνες του Survivor κι έτσι ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν τον αγώνα επάθλου ζήτησε από τον Γιώργο Κατσαούνη να αποχωρήσει από τον στίβο "μάχης".

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως ο Γιώργος Κατσαούνης θα παραμείνει εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει ποια θα είναι η ποινή που θα του επιβληθεί.

«Έχω να ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό. Χθες το βράδυ συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό στις καλύβες σας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε επιθετικά εναντίον του Τάκη Καραγκούνια. Το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπερνά τους όρους του Survivor και για το λόγο αυτό θα του ζητήσω να αποχωρήσει από τον αγώνα. Θα βρίσκεσαι εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα σου επιβληθεί», είπε ο Γιώργο Λιανός.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

 
 
 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR