counter

Survivor: Όσα δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της

Survivor: Όσα δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της
Survivor: Όσα δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor λόγω ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά και στο «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΙ.

Το όμορφο μοντέλο πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση για το ριάλιτι επιβίωσης ενώ μίλησε για όλους και για όλα!

Όσα δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

«Πήγα για πολλούς λόγους, για την εμπειρία, την περιπέτεια, επειδή ήθελα να εκτιμήσω τη ζωή, για πολλούς και διάφορους λόγους. Έπρεπε να μη συμμετέχω πολύ και να μην παίρνω πολύ σοβαρά κάποια πράγματα. Σε πολλές περιπτώσεις το κατάφερα. Είχα κάτι εκρήξεις που έμαθα ότι συζητήθηκαν» είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δεχόταν από τον Σπύρο Μαρτίκα εξηγώντας: «Το φαρμακοποιό τον έπιανε τρέλα μαζί μου. Έλεγε τα δικά του. Ο Μαρτίκας, η φιλοσοφία του είναι να είναι drama queen. Αν σε συμπαθεί θα σε κάνει θεό, αν κάτι δε του αρέσει σε εσένα παθαίνει τρέλα. Έτσι είναι, θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να βγάζει λόγους».

Δείτε επίσης - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Δείτε με πόσα χρήματα επέστρεψε από το Survivor

Τέλος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τόνισε: «Εγώ γενικά σαν άνθρωπος είμαι λίγο νευρική. Πίστευα ότι θα έχω θέμα με τη συμβίωση αλλά τελικά αποδείχθηκε μεγατόνων η υπομονή μου, ήμουν η πιο ζεν. Μου έκανε εντύπωση η υπομονή μου, ξεπέρασα τον εαυτό μου. Επίσης εγώ έχω θέμα με το φαγητό, στη ζωή μου σκέφτομαι συνέχεια όλη μέρα τι θα φάω, κάνω τεράστιες προσπάθειες για να διατηρώ τα κιλά μου, είμαι πολύ γλυκατζού. Εκεί έγινε ένα κλικ και δε σκεφτόμουν το φαγητό καθόλου».

Δείτε περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:

 

 

 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR