counter

Survivor: Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη απαντά γιατί δεν της έστειλε φωτογραφίες με τις κόρες τους

Survivor: Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη απαντά γιατί δεν της έστειλε φωτογραφίες με τις κόρες τους
Survivor: Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη απαντά γιατί δεν της έστειλε φωτογραφίες με τις κόρες τους

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor οι νικητές του επάθλου επικοινωνίας ήταν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας και έλαβαν φωτογραφίες και μηνύματα από την οικογένειά τους.

Μάλιστα, όταν έφτασε η στιγμή της Σοφίας Μαργαρίτη και ανυπομονούσε να διαβάσει γράμμα από τις κόρες της, τελικά επικοινώνησε με την αδελφή της.

Η ίδια όταν συνειδητοποίησε ότι ο πρώην σύζυγος της δεν της έστειλε φωτογραφίες και κάποιο κείμενο από τα παιδιά τους, ξέσπασε σε κλάματα και είπε: «Δεν πρόκειται να έχω αυτό που θέλω, εμένα το επίκεντρο, η ζωή μου ολόκληρη είναι η Ραφαέλα και η Χριστοφορία, περίμενα μία φωτογραφία να δω πως είναι, πως είναι τα πρόσωπα τους. Ένα μηνυματάκι ότι μαμά σε βλέπουμε σε σκεφτόμαστε σε αγαπάμε αυτά που λένε τα παιδιά στην μάνα τους. Υποθέτω ότι ο πρώην μου δεν έστειλε φωτογραφία των κοριτσιών μας να τις δω και το μήνυμα λόγω της αντιδικίας που έχουμε καιρό τώρα».

Η απάντηση του συζύγου της

Η εκπομπή “Ευτυχείτε” και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου επικοινώνησαν με τον πρώην σύζυγο της Σοφίας, Βασίλη Βουτσέλα, για τον λόγο που τα παιδιά τους δεν έστειλαν φωτογραφία στη μητέρα τους.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης δεν τον ενημέρωσε.

«Δεν έλαβα ποτέ κάποια ενημέρωση, ούτε για να μιλήσουν τα κορίτσια με τη μαμά τους, ούτε και για χθες, όσον αφορά το έπαθλο επικοινωνίας. Εννοείται πως θα δεχόμουν να επικοινωνήσουν τα κορίτσια μαζί της. Στεναχωρήθηκαν χθες αλλά δεν ευθύνομαι εγώ διότι περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου ώστε να της μιλήσουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα επηρέαζα τις μικρούλες για  το πρόσωπο της μητέρας τους και εννοείται πως θα τις άφηνα να επικοινωνήσουν με κάποιον τρόπο, αυτό άλλωστε θα έκανε και στα παιδιά καλό», είπε ο Βασίλης Βουτσέλας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR