counter

Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και έμεινε εκτός ημιτελικού

Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και έμεινε εκτός ημιτελικού
Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και έμεινε εκτός ημιτελικού

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το Survivor, αφού την Δευτέρα 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός.

Μάλιστα, στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μετά το μεικτό αγώνας Ελλάδας – Ρουμανίας, όπου κέρδισαν οι μπλε, πραγματοποιήθηκε η τελευταία αποχώρηση και έτσι μάθαμε ποιοι πήραν το εισιτήριο για την ημιτελικό της ερχόμενης Κυριακής.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι. Από την άλλη, ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος έχουν κερδίσει ήδη τη θέση τους στον live ημιτελικό του Survivor που θα γίνει στην Ελλάδα.

Τελικά ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε μια ανάσα πριν τον τέλος του φετινού Survivor είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αυτό σημαίνει πως στον ημιτελικό του Survivor θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη, τον Ηλία Μπόγδανο, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κόρομι.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor θα τα χαρίσει σε παιδιά που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο. Οι συμπαίκτες του Γιώργου Ασημακόπουλου και κυρίως ο Ηλίας και ο Κόρο, ξέσπασαν σε κλάματα στην ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την αποχωρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου από το Survivor

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR