counter

Survivor: Ο Μαρτίκας επικοινωνούσε με την αδελφή του με μεσάζοντα άνθρωπο της παραγωγής

Survivor: Ο Μαρτίκας επικοινωνούσε με την αδελφή του με μεσάζοντα άνθρωπο της παραγωγής
Survivor: Ο Μαρτίκας επικοινωνούσε με την αδελφή του με μεσάζοντα άνθρωπο της παραγωγής

Σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιώργου Πιλίδη από το “Survivor All Star”, η εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως ο Σπύρος Μαρτίκας στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να επικοινωνήσει με την αδελφή του.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου παρουσίασε έναν πάπυρο με το χειρόγραφο μήνυμα του Σπύρου Μαρτίκα στην αδελφή του, Θεοδώρα.

Το εν λόγω μήνυμα έφτασε στα χέρια της Θεοδώρας Μαρτίκα με τη βοήθεια ανθρώπου της παραγωγής του “Survivor All Star”. Το εν λόγω πρόσωπο - σύμφωνα με το ρεπορτάζ - έστειλε μέσω κινητού φωτογραφία από το γράμμα.

Δείτε επίσης! Survivor All Star: Έτσι φτάσαμε στην αποβολή Πιλίδη και Γκότση! Η εμπλοκή Καραγκούνια

Survivor - Αυτό είναι το γράμμα του Σπύρου Μαρτίκα στην αδελφή του

«Θεοδώρα μου σε αγαπώ! Μου λείπετε απίστευτα. Θα μου τους φιλήσεις όλους και τη μαμά και τον μπαμπά. Ο ... που σου στέλνει τώρα είναι ο φύλακας άγγελός μου εδώ. Αποθήκευσε στα τηλέφωνά μας το τηλέφωνό του. Έχε τον νου σου σε παρακαλώ. Είναι τρομερά δύσκολα εδώ. Μία δύσκολη φυλακή πείνας. Να βγάλω πάρτι ένωσης και να φύγω αφού έφτασα ως εδώ. Στείλε μου τι συμβαίνει κάτω να ξέρω μωρό. Γραψ’ τα όλα και θα μου τα δείξει ο.. Μίλησε μαζί του, παρ’ τον τηλέφωνο αν θες, απάντησέ μου σε όλα σε παρακαλώ», έγραφε το μήνυμα του Σπύρου Μαρτίκα στην αδελφή του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR