counter

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε την είσοδό του και έγινε ο αγαπημένος του Twitter – “37 ετών χωρίς τα καλοκαίρια”

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε την είσοδό του και έγινε ο αγαπημένος του Twitter – “37 ετών χωρίς τα καλοκαίρια”
Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε την είσοδό του και έγινε ο αγαπημένος του Twitter – “37 ετών χωρίς τα καλοκαίρια”

Τέσσερις νέοι παίκτες έκαναν την είσοδό τους στο Survivor το βράδυ της Κυριακής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Survivor: Η είσοδος των νέων παικτών και η αντίδραση Διάσημων και Μαχητών

Ένας από αυτούς είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα των Μαχητών.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ;

  • Είναι 37 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και εργάζεται ως make up artist.
  • Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο αθλητισμός είναι η ζωή του.
  • Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit.
  •  Ένα μήνα πριν τη γέννησή του, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό τον «σημάδεψε» και τον ανάγκασε να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους του ολομόναχος από πολύ μικρή ηλικία.
  •  Το SURVIVOR αποτελεί για αυτόν ένα όνειρο ζωής. Θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του. Στους μελλοντικούς συμπαίκτες και αντιπάλους του δεν έχει βρει ακόμη κάποια προσωπικότητα που να μοιάζει με τη δική του.
  • Αυτό θεωρεί πως είναι και το δυνατό του «χαρτί» για να φτάσει μέχρι τον τελικό του SURVIVOR.

«Έχω έρθει εδώ πέρα με πάρα πολύ όρεξη να δημιουργήσω πάνω στα πρόσωπα των κοριτσιών και πάνω στα κεφάλια των κοριτσιών. Τις βλέπω μονίμως με κάτι κοτσιδάκια. OK, είσαι στη ζούγκλα κάνεις κοτσιδάκια. Είσαι στο survivor, θα ήθελα να τις δω και λίγο πιο σέξι με χαλαρά σπαστά μαλλιά.

Ήθελα να είμαι πρότυπο άντρα-κορμιού-τύπου με 8 - 10 -12 κοιλιακούς, να προσέχω τον εαυτό μου, να κάνω γυμναστική τρεις ώρες την ημέρα ρε φίλε! Τρεις ώρες με τέσσερις την ημέρα να μου λέει ο γυμναστής “φύγε σε βαρεθήκαμε!’ και να λέω “όχι θέλω να κάτσω να γυμναστώ να κάνω κοιλιακούς! Να κάνω αυτά, να έχω καταφέρει το ακατόρθωτο, ένα κορμί αθλητικό και ξαφνικά πήρα 10 κιλά για το Survivor… πραγματικά ντρέπομαι να βγάλω την μπλούζα!», ήταν τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά την είσοδό του στο Survivor.

Αμέσως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατάφερε να γίνει ο αγαπημένος του Τwitter και αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν τους διάσημους σωσίες του, αλλά και την ηλικία του.

 Δείτε τα καλύτερα tweets που έγιναν για τον νέο παίκτη του Survivor, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR