counter

Survivor: Ο ξέφρενος χορός του Σάκη Ρουβά και το δώρο που έκανε στου παίκτες!

Survivor: Ο ξέφρενος χορός του Σάκη Ρουβά και το δώρο που έκανε στου παίκτες!
Survivor: Ο ξέφρενος χορός του Σάκη Ρουβά και το δώρο που έκανε στου παίκτες!

Ο Σάκης Ρουβάς μπήκε στο Survivor και, όχι μόνο έζησε από πρώτο χέρι τις συνθήκες διαβίωσης των παικτών, αλλά διανυκτέρευσε και μαζί τους στην παραλία.

Στο χθεσινό επεισόδιο του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, είδαμε τους "Μαχητές" να απολαμβάνουν το έπαθλο φαγητού που κέρδισαν, αλλά και τον κορυφαίο Έλληνα σταρ να κάνει μαζί τους βόλτα στα σοκάκια του Άγιου Δομίνικου.

Μάλιστα, όλοι μαζί χόρεψαν ξέφρενα στη μέση του δρόμου, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να δίνει... ρεσιτάλ με τα λικνίσματά του.

Ο κόσμος τους απαθανάτιζε με τα κινητά τηλέφωνα, ενώ πολλοί ήταν κι εκείνοι που ακολούθησαν τον ρυθμό τους και ξεσάλωσαν μαζί τους.

Ωστόσο, λίγο πριν αποχωρήσει από την παραλία του Survivor, ο Σάκης Ρουβάς έκανε δώρο στους παίκτες την κιθάρα που είχε μαζί του, κάτι που τους έκανε όλους πολύ χαρούμενος.

"Παιδιά, την κιθάρα θα την κρατήσετε για όσο σας επιτρέψουν. Η μουσική εξευμενίζει τα πνεύματα και θα σας διασκεδάσει. Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για την φιλοξενία... Θα ήθελα να μείνω λίγο ακόμα... Πέρασα πολύ ωραία και θα το θυμάμαι για πάντα!", είπε αποχαιρετώντας τους παίκτες, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα για τον σκοπό του ταξιδιού του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR