counter

Survivor: "Ο "εγκέφαλος" είναι ένας και συγκεκριμένος. Αυτός δηλητηριάζει το…"

Survivor: "Ο "εγκέφαλος" είναι ένας και συγκεκριμένος. Αυτός δηλητηριάζει το…"
Survivor: "Ο "εγκέφαλος" είναι ένας και συγκεκριμένος. Αυτός δηλητηριάζει το…"

Η Μαριάννα Καλέργη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Ζωή Δημητρίου για τις κλίκες μέσα στο Survivor και τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα των «Διασήμων».

Τι είπε για τον «εγκέφαλο» που διώχνει τους... δυνατούς παίκτες και την Ειρήνη Παπαδοπούλου;

«To Survivor είναι ένα παιχνίδι. Πήγαμε για να περάσουμε καλά. Το ξέχασαν όμως κάποιοι στην πορεία επειδή σκέφτονται το έπαθλο, τα χρήματα. Πολλά νεύρα και πολλές ίντριγκες προκαλεί το ίδιο το παιχνίδι – ας πούμε, βλέπεις άτομα που στην κανονική τους ζωή δεν θάβουν κανένα, να το κάνουν εκεί. Είναι κατανοητό. Προσωπικά έφυγα στην αρχή επειδή δεν θα άντεχα όλη αυτή την ίντριγκα και τις κλίκες. Είχα καταλάβει τις προσωπικότητες των παικτών από την αρχή. Ένας λόγος, πέρα από το γεγονός ότι αρρώστησα , ήταν ότι είδα δυο άτομα που δεν μπορούσα να συνυπάρξω μαζί τους. Δεν θα το άντεχα να βλέπω άτομα να παίζουν θέατρο για το έπαθλο», είπε αρχικά η πρωταθλήτρια του Muay Thai.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποια άτομα που θα δημιουργήσουν καταστάσεις, θα εκμεταλλευτούν ένα τυχαίο λάθος σου και θα καλλιεργήσουν ένα κλίμα που θα στρέψει τους συμπαίκτες σου εναντίον σου. Ο «εγκέφαλος» είναι ένας και συγκεκριμένος. Αυτός δηλητηριάζει το ομαδικό κλίμα για να «καθαρίσει» τους δυνατούς παίκτες. Πιστεύω ότι στην περίπτωση μου συνωμότησαν κάποια άτομα για να με βγάλουν από το παιχνίδι. Μπορεί να ψαρεύεις, να καθαρίζεις, να αγωνίζεσαι και να κερδίζεις, αλλά επειδή αποφάσισε κάποιος να σε βγάλει από το παιχνίδι θα κάνει την ομάδα να πιστέψει ότι είσαι σκάρτος. Το είδα από το ξεκίνημα όταν έβλεπα φιλίες να δημιουργούνται με το πρόσχημα «να ανοίξουμε ένα μπαρ, ένα μαγαζί μαζί όταν βγούμε από το Survivor».

Καταλήγοντας, η ίδια εξήγησε: «Με ψήφισε η Ειρήνη για να αποχωρήσω, αλλά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη μετά. Το είπε και η ίδια στη συνέχεια ότι επηρεάστηκε... Έτσι σχεδιάσε ο εγκέφαλος... Μιλούσα μόνο με τον Μπο και τον Κοκκινάκη. Αυτοί οι δύο και ο Σπαλιάρας είναι ψυχούλες. Και η Ειρήνη ήρθε να μου ζητήσει συγγνώμη μετά τον καβγά μας. Ο Χούτος και ο Χανταμπάκης στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν πάρα πολύ κοντά με την Ειρήνη. Πώς βρέθηκαν μετά να καβγαδίζουν συνεχώς; Τις απαντήσεις τις ξέρει η Ειρήνη, ξέρει τα πάντα».

H Μαριάννα Καλέργη στο survivor

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR