counter

Survivor: Ο άγνωστος τραυματισμός της Ειρήνης Κολιδά μετά το τροχαίο

Survivor: Ο άγνωστος τραυματισμός της Ειρήνης Κολιδά μετά το τροχαίο
Survivor: Ο άγνωστος τραυματισμός της Ειρήνης Κολιδά μετά το τροχαίο

Η Ειρήνη Κολιδά μία από τις πιο δυνατές παίκτριες των Μαχητών στο Survivor, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης μετά το τροχαίο που είχε η ομάδα της. Η ίδια τόσο καιρό δεν είχε επιστρέψει στην Ελλάδα ωστόσο, εξαιτίας της υγείας της, ενώ αφού παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο, έλαβε μέρος και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, #Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ένθετου Secret και της Σπυριδούλας Τριάντου, η Ειρήνη Κολιδά τελικά την Μεγάλη Πέμπτη αναχώρησε για Ελλάδα. Η ίδια μετά το τροχαίο ωστόσο εκτός από τα σπασμένα πλευρά, χτύπησε και στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα πρήξιμο. Αυτό οδήγησε τον Τούρκο γιατρό που την παρακολουθούσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον προσωπικό γιατρό της στην Ελλάδα. Ο δεύτερος είχε ενδοιασμούς για το αν έπρεπε να ταξιδέψει η Ειρήνη Κολιδά με το αεροπλάνο στην κατάστασή της, αφού η πίεση μπορεί να χειροτέρευε την κατάσταση. Έτσι, αποφάσισαν από κοινού να μην ταξιδέψει. Το πρήξιμο ωστόσο στην κοιλιά μέρα με τη μέρα υποχώρησε και η Ειρήνη Κολιδά θα περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της.

Η μητέρα της μίλησε μάλιστα στην εφημερίδα και είπε: «Η Ειρήνη με έκανε περήφανη. Για μια ακόμη φορά. Ανυπομονούσε να επιστρέψει για να κάνουμε τα καθιερωμένα κουλουράκια Της αρέσει πολύ το Πάσχα να φτιάχνει κουλουράκια».



 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR