counter

Survivor Μυριελλα Κουρεντή: “Δεν μπορώ άλλο ψυχολογικά, δεν μπορώ….”

Survivor Μυριελλα Κουρεντή: “Δεν μπορώ άλλο ψυχολογικά, δεν μπορώ….”
Survivor Μυριελλα Κουρεντή: “Δεν μπορώ άλλο ψυχολογικά, δεν μπορώ….”

Η Μυριέλλα Κουρεντή στο αποψινό επεισόδιο δήλωσε για άλλη μία φορά ότι δεν κοιμάται και ότι είναι ράκος από την κούραση.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια των Διάσημων έχει αναφέρει εδώ και μέρες ότι δεν κοιμάται λόγω των ροχαλητών και κυρίως του Τάκη.

«Έχει γίνει πολύ έντονο από τα ροχαλητά που ακούω. Έχω αρχίσει και ανησυχώ πάρα πολύ διότι ακόμα και όταν με παίρνει ο ύπνος βλέπω πολύ άσχημους εφιάλτες» δήλωσε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Από την πλευρά του ο Τάκης τόνισε: «Πολλές φορές ροχαλίζω στον ύπνο μου, κάτι που δεν αρέσει σε κάποιους συμπαίκτες μου, γιατί δεν μπορούν να κοιμηθούν. Και άλλοι συμπαίκτες μου -οι πιο πολλοί- ροχαλίζουν, ίσως εγώ να ροχαλίζω πιο δυνατά. Μερικούς τους ενοχλεί. Η Μυριέλλα είναι πολύ ευερέθιστη σε κάποια πράγματα ακόμα και ένα περπάτημα κάπου πάνω στην καλύβα από κάποιο ζωάκι την ξυπνάει. Κοιμάται πολύ ελαφριά και αυτό την κάνει κάποιες φορές να πέφτει η ψυχολογία της».

Η Μυριέλλα Κουρεντή στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι είναι στα πρόθυρα της εξαντλησάσης λέγοντας:

«Η ψυχολογία είναι αλληλένδετη με τον ύπνο και το φαγητό σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω τι θα γίνει, ειλικρινά έχουνε σπάσει τα νεύρα μου. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση νομίζω ότι θα πέσω κάτω. Δεν μπορώ άλλο ψυχολογικά, δεν μπορώ είμαι ράκος. Είμαι ράκος».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR