counter

Survivor: “Μιλάει για αξιοπρέπεια η Καρολίνα που ξεγυμνώνεται μπροστά στις κάμερες”

Survivor: “Μιλάει για αξιοπρέπεια η Καρολίνα που ξεγυμνώνεται μπροστά στις κάμερες”
Survivor: “Μιλάει για αξιοπρέπεια η Καρολίνα που ξεγυμνώνεται μπροστά στις κάμερες”

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” μίλησε σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος της κοινότητας Απολλώνων Ρόδου και γαμπρός του Τριαντάφυλλου, Μάκης Λαγογιάννης.

Ο Μάκης Λαγογιάννης είναι ο σύζυγος της αδελφής του τραγουδιστή και γνωρίζονται εδώ και 20 χρόνια.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί ο Τριαντάφυλλος στο Survivor από τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, ο Μάκης Λαγογιάννης δε δίστασε να ασκήσει και σκληρή κριτική στον Ηλία Μπόγδανο και την Καρολίνα Καλύβα.

«Μέχρι και πριν από τα μεγάλα έπαθλα που αφορούσαν στο καταμαράν και το Μαϊάμι, συμπαθούσα πολύ όλα τα παιδιά. Ξαφνικά είδα σε ένα παιχνίδι, που η μπλε ομάδα έχασε με οκτώ νίκες, τις πέντε τις πήρε από τον Τριαντάφυλλο και ενώ δεν τους έφταιγε εκείνος, προσπάθησαν να το ρίξουν εκεί. Η Καρολίνα φώναζε “να φύγει με αξιοπρέπεια”. Δεν μπορείς να μιλάς εσύ Καρολίνα για αξιοπρέπεια, ούτε για ήθος, όταν ξεγυμνώνεσαι μπροστά στις κάμερες.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είπε ότι πήγε ταξίδι ο ξεφτίλας, όχι φίλε μου Ηλία δεν είναι ξεφτίλας ο Τριαντάφυλλος. Δεν έβρισε ποτέ κανέναν, δεν χαρακτήρισε ποτέ κανέναν. Ξεφτίλας μπορεί να είνα ο Ηλίας που κάνει αναπαράσταση εμετούς στις κάμερες. Το να έχει ο καθένας τη γνώμη του είναι απολύτως σεβαστό, το να προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς ή ύβρεις δεν είναι σεβαστό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Μάκης Λαγογιάννης δήλωσε: «Εγώ υποψιάζομαι ότι η παραγωγή μπορεί να στήνει κάποιες συζητήσεις πάνω σε κάποιο θέμα, γιατί – κατά τη γνώμη μου – έτσι αυξάνεται η ακροοματικότητα. Από εκεί και πέρα ο Τριαντάφυλλος είναι παρορμητικός και αυτά που σκέφτεται τα λέει κατευθείαν, αλλά ακόμα κι αν μπει σε μια ίντρικα, σε μια συζήτηση που δεν πρέπει, αμέσως το ξεπερνάει γιατί είναι ένας άνθρωπος με καρδιά μικρού παιδιού».

Ενώ αποκάλυψε ότι ούτε η μητέρα αλλά ούτε η αδελφή του Τριαντάφυλλου περίμεναν ότι θα μείνει τόσο πολύ στο παιχνίδι. «Στην αρχή του λέγαμε όλοι να μην πάει, εκείνος πήγε και τώρα τον παραδεχόμαστε. Εγώ είπα στην αδερφή του να μην πάει γιατί θα γίνουμε ρεζίλι. Χαίρομαι που πήγε γιατί έδειξε αξιοπρέπεια και ήθος».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR