counter

Survivor: Λύγισε ο Νίκος Γιάννης για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του – “Κόντεψα να την χάσω όταν…”

Survivor: Λύγισε ο Νίκος Γιάννης για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του – “Κόντεψα να την χάσω όταν…”
Survivor: Λύγισε ο Νίκος Γιάννης για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του – “Κόντεψα να την χάσω όταν…”

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Νίκος Γιάννης δεν δίστασε να μιλήσει με λόγια αιχμηρά για όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής αποκάλυψε ότι η μητέρα του είχε ένα πρόβλημα υγείας που κόντεψε να της κοστίσει την ζωή!

Survivor - Κατέρρευσε ο Νίκος Γιάννης για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του – Τι είπε στην κάμερα της παραγωγής;

«Όπως λες Ασημίνα μου εσύ ότι «εγώ δεν έχω φοβηθεί τον καρκίνο που πέρασε ο πατέρας μου», σ ότι και γω κόντεψα να χάσω την μάνα μου όταν μπήκε στο νοσοκομείο από μια ασθένεια, που δεν ήταν καρκίνος αλλά κάτι ακόμα χειρότερο. Σε πληροφορώ ότι εγώ, όταν μεγάλωσα, δεν είχα ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε με την κατσαρόλα μπάνιο. Όταν δεν είχαμε ρούχο να βάλουμε στο σχολείο που είχαν όλα τα άλλα παιδιά, τι να μου πεις τώρα εσύ εμένα και να μου επιτεθείς για φοβίες» είπε ο Νίκος Γιάννης με δάκρυα στα μάτια.

Στη συνέχεια ο παίκτης πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά, όμως, εγώ μπορεί να τα έχω ζήσει αυτά αλλά αυτά με έχουν κάνει ακόμα δυνατότερο και ο Θεός με αυτά τα μαθήματα μου έδωσε να καταλάβω ότι στη ζωή πρέπει να εκτιμάμε κάποια πράγματα και να μην  εναντιωνόμαστε. Αν Ασημίνα μου δοκιμαστείς στη ζωή από τέτοιες καταστάσεις, θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι πολύ πιο απλή και δεν είναι ένα Survivor και ένας τελικός. Η ζωή είναι άνθρωποι, φιλίες και στηρίγματα».

Δείτε επίσης - Survivor: H ενόχληση του Χρήστου Δάντη στα όσα είπαν Μαρτίκας και Σταυρούλα για τη σχέση του με την Ασημίνα

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR