counter

Survivor Κάτια Ταραμπάνκο: “Πήγα να φρικάρω, πνιγόμουν, ένιωθα τα σάλια του στην πλάτη μου”

Survivor Κάτια Ταραμπάνκο: “Πήγα να φρικάρω, πνιγόμουν, ένιωθα τα σάλια του στην πλάτη μου”
Survivor Κάτια Ταραμπάνκο: “Πήγα να φρικάρω, πνιγόμουν, ένιωθα τα σάλια του στην πλάτη μου”

Μετά την χθεσινή έκρηξη του Τάκη Καραγκούνια και την ανοιχτή υποστήριξη της στην Βρισηίδα, η Κάτια Ταραμπάνκο έχει αποστασιοποιηθεί από τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor δήλωσε στις κάμερες της παραγωγής ότι δεν θέλει καμία επαφή πλέον με τον Τάκη Καραγκούνια καθώς την τρόμαξε όπως είπε η συμπεριφορά του.

«Από τη μία έχουμε τον Τάκη εκτός εαυτού και από την άλλη πλευρά μία Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ζητάει τον λόγο ποιος ανέφερε ότι κάνει διακοπές και πασαρέλες στο Survivor. Μιλάμε για πλήρη αναισθησία» είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Άλλαξα θέση με τη Βρισηίδα προκειμένου να την προστατέψω κάπως από τον Τάκη. Ο Τάκης εκτός εαυτού, να ωρύεται να είναι ένας Τάκης, ο οποίος που δεν πίστευα ότι θα υπήρχε… Τόσο νεύρο, τέτοιο κακό. Άλλαξα θέση με την κοπέλα και εγώ θεωρώ τον εαυτό μου πάρα πολύ σκληροτράχηλο, έχω περάσει και διάφορα πραγματάκια στη ζωή μου, πήγα να φρικάρω εγώ. Πήγα να φρικάρω, πνιγόμουν, ένιωθα τα σάλια του πάνω στην πλάτη μου. Με χτύπησε κατά λάθος με το χέρι του πάνω στην έξαψη του, μιλώντας. Ήτανε φρικαλέο αυτό το πράγμα».

«Εχθές είδα έναν άνθρωπο σκοτεινό είδα έναν άνθρωπο με μαύρα μάτια εκτός εαυτού ο οποίος τρόμαξε και εμένα και είναι πολύ δύσκολο να τρομάξω. Δεν θα ήθελα να έχω καμία άλλη επαφή. Βλέπω όταν ένας άνθρωπος απρόβλεπτος και μένα η απρόβλεπτη άνθρωποι με τρομάζουν κανένας άλλος» τόνισε η Κάτια Ταραμπάνκο για τον Τάκη Καραγκούνια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR