counter

Survivor Κάτια Ταραμπάνκο: Ξεσπά κατά των περσινών συμπαικτών της – “Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι”

Survivor Κάτια Ταραμπάνκο: Ξεσπά κατά των περσινών συμπαικτών της – “Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι”
Survivor Κάτια Ταραμπάνκο: Ξεσπά κατά των περσινών συμπαικτών της – “Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι”

Την ενόχλησή της δεν μπόρεσε να κρύψει η Κάτια στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όταν οι Μαχητές κατηγόρησαν την Σοφιάννα και την Πελαγία για κλέψιμο στη μοιρασιά του φαγητού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Survivor: Εκτός εαυτού η Κάτια Ταραμπάνκο – “Γράφουν κάτω από τις οικογένειές μας ότι είμαστε κλέφτες”

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε για τις κατηγορίες που είχε δεχθεί πέρσι από την ομάδα της.

«Το χθεσινό συμβούλιο ήταν σαν de ja vu της προηγούμενης χρονιάς μου στο Survivor. Οι μισοί Μαχητές κατηγόρησαν τους άλλους μισούς ότι κλέβουν φαγητό. Ήταν σαν να βλέπω την δική μου την φουρνιά.

Άρχισε να με πιάνει ένα πολύ περίεργο, άσχημο συναίσθημα, καταπίεσης, πνιγμού, θυμού, απογοήτευσης και όλα αυτά μαζί. Επειδή υπήρχαν οι φημολογίες ότι θα μπω στο Survivor, υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι άθελά τους θεωρώ σχολιάζανε ότι μπαίνει η κλέφτρα στο Survivor. Προσέξτε, θα κλέψει το ρύζι, το λάδι. Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να κλείσω τον συγκεκριμένο κύκλο.

Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι, δεν βρέθηκε στην δικιά μου κατοχή, ούτε αφότου έφυγα, ούτε στον χώρο που έμενα μέσα στην καλύβα, δεν βρέθηκε κανένα λάδι. Το ρύζι το βρήκα, δεν ακούμπησα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ χέρι στις προμήθειες των συμπαικτών μου, όσο και να μην τους συμπαθούσα, όσο και να μην μου άρεσαν. Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή είναι πολύ έξυπνη και δεν θα με άφηνε να μπω στο πρόγραμμά τους για να το βεβηλώσω και να το καταστρέψω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Κάτια Ταραμπάνκο στο αποψινό επεισόδιο του Survivor:  

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR