counter

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Αντωνά μόλις άκουσε τον Άρη Σοϊλέδη - "Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ"

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Αντωνά μόλις άκουσε τον Άρη Σοϊλέδη - "Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ"
Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Αντωνά μόλις άκουσε τον Άρη Σοϊλέδη - "Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ"

Στο νέο επεισόδιο του “Survivor” το βράδυ της Τετέρτης 14 Φεβρουαρίου οι “Διάσημοι” κέρδισαν το αγώνισμα επικοινωνίας και όλοι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να δεχθούν κάποια πολύ ιδιαίτερα γι’ αυτούς δώρα από την Ελλάδα.

Η Μαρία Αντωνά έλαβε μήνυμα από τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη και όταν τον άκουσε ξέσπασε σε κλάματα.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος το δώρο που έλαβε από τον ποδοσφαιριστή ήταν ένας λούτρινος Τουίτι.

Δείτε επίσης! Survivor: Ένταση με Φάνη και Αλέξη λίγο πριν τον αγώνα - "Είναι σαν τους άθλους του Ηρακλή και την Λερναία Ύδρα"

Όσα είπαν η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης

«Μπορεί αυτό να είναι έτσι αστείο και γλυκό αλλά έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Αυτό το είχα πάει σε ένα ταξίδι που είχα κάνει στο Βουκουρέστι, όταν έπαιζε ο Άρης ποδόσφαιρο εκεί και έχουμε όλη την οικογένεια. Δηλαδή έχουμε αυτό το μικρό και έχουμε και την μαμά. Είναι η προσομοίωση του Άρη, άμα δείτε τα ματάκια του! Αυτά ήταν και είναι τα μωρά μας και αυτό είναι το πρώτο», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά και στη συνέχεια άκουσε το ηχητικό μήνυμα του αγαπημένου της.

«Θέλω να ξέρεις πως με έχεις κάνει πάρα πολύ περήφανο με όσα έχεις καταφέρει μέσα στο παιχνίδι, έχεις ξεπεράσει πολλούς από τους φόβους τους οποίους είχες και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα είναι ότι έχεις δείξει τις αξίες σου σαν άνθρωπος. Πραγματικά σε χαιρόμαστε όλοι για αυτό. Μου λείπεις πολύ, όλα είναι υπέροχα εδώ, ο γατούλης μας είναι μια χαρά και κοιμόμαστε αγκαλίτσα πλέον στο κρεβάτι. Κράτα γερά, συνέχισε έτσι, σ’ αγαπώ πάρα πολύ και μου λείπεις», είπε ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Αρούλη μου, σ’ αγαπώ πολύ! Το ξέρεις ότι είσαι ο λόγος που είμαι εδώ! Χαίρομαι πολύ που σε έχω κάνει περήφανο γιατί κάθε φορά, όποτε πάω σε ένα run, πάντα σκέφτομαι εσένα και αυτά που έχεις καταφέρει και εσύ οπότε είναι δύσκολο για μένα αυτό. Πραγματικά όμως χαίρομαι πολύ και να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πάρα πολύ», πρόσθεσε από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR