counter

Survivor - James Καφετζής: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη

Survivor - James Καφετζής: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη
Survivor - James Καφετζής: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη

Στην εκπομπή “Love it” έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, ο James Καφετζής.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη αλλά και στη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

«Η Μαριαλένα μας είχε πει πολλά αμφιλεγόμενα πράγματα για τον Σάκη. Όταν μπαίνει ο πρώην της μας είπε ότι έφαγε τρελή φρίκη και ότι το παιχνίδι είναι ψυχολογικό. Είχα πει στη Μαριαλένα ότι αν είναι αν σου ρημάζει την ψυχολογία να τον βγάλουμε υποψήφιο. Αυτό είχε γίνει την πρώτη μέρα κιόλας, οπότε κανείς δεν ήξερε αν είναι καλός αγωνιστικά επειδή έλεγαν όλοι ότι επειδή είναι καλός αγωνιστικά εγώ έχω αρχίσει και φοβάμαι.

Η Μαριαλένα είναι η βασίλισσα της γυριστής μπιφτέκας. Έχει πει τέτοια πράγματα η Μαριαλένα; Το “κακός άνθρωπος” είναι πολύ χοντρό, δεν το έχω πει ούτε εγώ για τον Παππά. Μάλλον οι δύο μήνες που ήμασταν κοντά δεν με κατάλαβε ποτέ. Με τον Νίκο λέγαμε ότι η Μαριαλένα μας θυμίζει κακιά Μεξικάνα πρωταγωνίστρια. Δεν παρασύρεται από τον Σάκη. Μια χαρά ξέρει τι κάνει, δεν είναι κουτή.

Η Μαριαλένα άλλαξε τη στάση της γιατί της είπαν πράγματα από έξω. Σίγουρα ο Σάκης της μετέφερε πληροφορίες, απλά έβαζε μπροστά τον Ταβλαδάκη. Ο Σάκης κινείται “υπόγεια”. Δεν ήταν ποτέ πρωταγωνιστής απέναντί μου, ήταν πάντα δίπλα από τον “πρωταγωνιστή”. Ο Σάκης ήξερε ότι σε μια αντιπαράθεση μας θα μπορούσα να τον κάνω τούρμπο και να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Τον βλέπω κρατιέται με νύχια και με δόντια να μην εκραγεί σε κάποιο συμβούλιο. Ο Σάκης θεωρεί ότι έχει μια πολύ καλή εικόνα έξω. Άλλαξε πολύ η στάση του όταν έφυγε ο Παύλος.

Στην αρχή η σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα ήταν κόλπο δημοσιότητας, δεν υπάρχει love story, έλα να το πουλήσουμε εμείς. Εγώ πιστεύω ότι ο Σάκης παίζει τον ρόλο του. Ο Νίκος πρόσφατα μου είπε ότι από τον έναν είναι φτιαχτό και από τον άλλον δεν είναι. Έχω απορία αν θα θέλει ο Γιώργος Λιβάνης να της μιλήσει», είπε ο James Καφετζής.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και όσα είπε στο λεπτό 5:00.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR