counter

Survivor: "Η Σοφιάνα Αβραμάκη είχε σχέση με τον γιο μου - Είναι εργατική και μαγκάκι"

Survivor: "Η Σοφιάνα Αβραμάκη είχε σχέση με τον γιο μου - Είναι εργατική και μαγκάκι"
Survivor: "Η Σοφιάνα Αβραμάκη είχε σχέση με τον γιο μου - Είναι εργατική και μαγκάκι"

Ο φυσικοθεραπευτής, Αντώνης Ξαγοράρης, συνεργάτης της Σοφιάνας Αβραμάκη από το Survivor, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Ο ίδιος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως η Σοφιάννα ήταν στο παρελθόν ζευγάρι με τον γιο του.

Διαβάστε επίσης: Survivοr Spοiler: Αυτός ειναι ο παίκτης που αποχωρεί στο απoψινό επεισόδιο

«Η Σοφιάννα εργάζονταν εδώ 3 χρόνια. Είχε έρθει για πρακτική από τη Θεσσαλονίκη και την κράτησα. Ειναι πολύ δημοφιλής. Σαν χαρακτήρας ειναι καλύτερη από αυτό που βλέπουμε. Ειναι εργατική και μαγκάκι. Δεν τη βλέπω νικήτρια. Τη βλέπω στην πεντάδα, αλλά νικητή βλέπω στον Σοϊλέδη. Η Σοφιάννα πριν μπει στο Survivor είχε για χρόνια σχέση με τον γιο μου. Την έχω σαν δεύτερη κόρη μου. Την είχα στο σπίτι μου πολύ καιρό» είπε χαρακτηριστικά.

Ποια ειναι η Σοφιάννα Αβραμάκη

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995. Είναι φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα και ασχολείται με την κολύμβηση από πολύ μικρή ηλικία. Μπήκε στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όρια της, καθώς επίσης και για να ξεπεράσει τυχόν φοβίες. Είναι πολύ αυθόρμητη και άκρως «εκρηκτική». Ένα πράγμα που δεν αντέχει να αντιμετωπίσει στην καλύβα της παραλίας δεν είναι η πείνα αλλά η… ακαταστασία!  Εάν κερδίσει το έπαθλο θα βοηθήσει τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι και να φτιάξει ένα σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR