counter

Survivor: Η πρώτη συνέντευξη του Στάθη Σχίζα μετά τον τελικό- Η εξομολόγηση για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το έπαθλο και την κόρη του

Survivor: Η πρώτη συνέντευξη του Στάθη Σχίζα μετά τον τελικό- Η εξομολόγηση για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το έπαθλο και την κόρη του
Survivor: Η πρώτη συνέντευξη του Στάθη Σχίζα μετά τον τελικό- Η εξομολόγηση για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το έπαθλο και την κόρη του

Ο Στάθης Σχίζας ήταν αυτός που αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του Survivor 2022 στον χθεσινοβραδινό τελικό.

Ο ίδιος μετά από αρκετούς μήνες που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή και να πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Λίγες ώρες μετά τον τελικό, ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it” και παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, ο Στάθης μίλησε για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για την κόρη του και για την εμπειρία του στο παιχνίδι.

Όσα είπε ο Στάθης Σχίζας

«Νομίζω συνέβη σε κάποιον άλλον, ακόμη δεν έχω πιστέψει ότι νίκησα. Είναι τεράστιο το συναίσθημα. Είχα πολύ άγχος στον τελικό, έπαθα πολιτισμικό σοκ. Είναι συγκλονιστικό να σε αγαπάνε τόσο πολύ. Απομακρυνθήκαμε με τον Άρη μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε κάποιον μεγάλο τσακωμό. Ο ανταγωνισμός μας ήταν θεμιτός και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα στο Survivor δεν με ενδιέφερε να κάνω ίντριγκα ούτε ριάλιτι», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Είχα πει πως μόνο αν κατακτήσω το έπαθλο θα βγω να πω στον κόσμο τι θα κάνω τα χρήματα. Είμαι μπαμπάς και είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος στο κομμάτι με τα παιδάκια. Είχα βρεθεί μια φορά που έκανε η μητέρα μου χημειοθεραπείες στον Άγιο Σάββα και κατά λάθος βρέθηκα στην πτέρυγα με τα παιδάκια.  Αυτά τα παιδάκια είναι οι πραγματικοί ήρωες, εμείς είμαστε απλά παίκτες ριάλιτι, τελεία. Αυτά θέλουν τη στήριξή μας. Θέλω να τα στηρίξω και με την παρουσία μου», εξομολογήθηκε ο Στάθης και συγκίνησε όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

«Μου άρεσε και συνεχίζει να μου αρέσει η οικογένεια. Την κόρη μου την λατρεύω, δεν έχω προλάβει να την δω. Της το αφιερώνω το έπαθλο. Με τη σκέψη της προχώρησα», πρόσθεσε.

Ακόμη, ο Στάθης Σχίζας είπε: «Όπως μπήκα στο παιχνίδι έτσι βγήκα και είμαι περήφανος για αυτό. Δεν άλλαξε ο χαρακτήρας μου. Τα σχόλια “Δάντης εναντίον Αλεξάνδρας” προσβάλλει λίγο εμάς. Αυτό η αλήθεια είναι ότι λίγο με πείραξε. Εννοείται ότι θα έχουμε στήριξη από τους ανθρώπους μας, αλλά πέντε μήνες εμείς εκεί τι κάναμε; Με την Αλεξάνδρα ήταν όλο τόσο αυθόρμητο, είχαμε πει μόνο αν θα βγει στην επικοινωνία… Στο πρώτο έπαθλο είχε βγει ως φίλη. Μόλις την είδα σε βίντεο κλήση ήταν αυθόρμητο. Φαντάσου πόσο πολύ την αγαπάω που δεν με νοιάζει να το μάθει όλη η Ελλάδα».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 
 
 
 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR