counter

Survivor: Η πρώτη επιθυμία του Άρη Σοϊλέδη μόλις επέστρεψε Ελλάδα- Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά

Survivor: Η πρώτη επιθυμία του Άρη Σοϊλέδη μόλις επέστρεψε Ελλάδα- Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά
Survivor: Η πρώτη επιθυμία του Άρη Σοϊλέδη μόλις επέστρεψε Ελλάδα- Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά

Στην Ελλάδα έχουν επιστρέψει οι τέσσερις φιναλίστ του πέμπτου κύκλου του Survivor.

Αφού γύρισαν από τον Άγιο Δομίνικο μετά από έξι μήνες, είναι έτοιμοι για τον αποψινό ημιτελικό που διεξαχθεί ζωντανά από το Γαλάτσι.

Η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”  έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την επιστροφή του Άρη Σοϊλέδη στη χώρα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε πως ο ποδοσφαιριστής είχε μια μικρή συνάντηση με την οικογένειά του.

Όσα είπε η Μαρία Αντωνά

«Γύρισε, είναι εδώ πέρα. Χθες οι παίκτες είχαν μια μικρή συνάντηση με τις οικογένειές τους. Διήρκησε περίπου 20-30 λεπτά. Ήταν έντονες στιγμές, στιγμές συγκίνησης από όσο μου μετέφερε η μητέρα του και το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο περιβόητος Άρης Σοϊλέδης τι μπορεί να ζήτησε από την μητέρα του; Η επιθυμία του ποια ήταν; Ζήτησε 13 κουτιά γαλακτομπούρεκο από ένα γνωστό ζαχαροπλαστείο που έχουν στη Θήβα και κέρασε όλη την παραγωγή, όλα τα παιδιά που ήταν μέσα και ήθελε να δώσει και στις άλλες οικογένειες των άλλων παιδιών που ήρθαν. Από ότι μου είπε η μητέρα του ήταν πολύ συγκινημένος, πολύ αδυνατισμένος, σε υπερβολικό βαθμό αδυνατισμένος. Πολύ συγκινητικό ήταν το ότι είχε μεγάλη προσμονή να τους δει, να τους αγκαλιάσει και να ανοίξει την  βαλίτσα του και να του δώσει αυτό το μαγνητάκι, την κούπα που τους πήρε από εκεί. Να τους δείξει ότι έφερε σε όλους δωράκι. Ρωτούσε τι κάνουν», είπε η Μαρία Αντωνά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνάντηση που θα έχει εκείνη με τον αγαπημένο της.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.  

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR