counter

Survivor: Η μητέρα της Μαριαλένας συναντήθηκε με τον Σάκη Κατσούλη - Τι ειπώθηκε αναμεσά τους;

Survivor: Η μητέρα της Μαριαλένας συναντήθηκε με τον Σάκη Κατσούλη - Τι ειπώθηκε αναμεσά τους;
Survivor: Η μητέρα της Μαριαλένας συναντήθηκε με τον Σάκη Κατσούλη - Τι ειπώθηκε αναμεσά τους;

Μια ανάσα πριν το τέλος βρίσκεται πλέον το Survivor και στον αποψινό ημιτελικό θα αποχωρήσουν δύο παίκτες και δύο θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί αύριο. Οι προετοιμασίες στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι είναι εντατικές και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια. Στο Γαλάτσι θα υπάρχει και κοινό, καθώς όπως είπε στο Έλα Χαμογέλα ο δημοσιογράφος Οδυσσέας Μητσόπουλος, η πληρότητα θα είναι στο 50%. Δηλαδή στο Άλσος Βεΐκου θα βρεθούν περίπου 200 άτομα.

Οι τέσσερις φιναλίστ έχουν ήδη συναντηθεί με τους συγγενείς τους και μάλιστα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής του Open, είχαμε και συνάντηση του Σάκη Κατσούλη με τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου. Οι δυο τους αντάλλαξαν μόνο ένα τυπικό «γεια», καθώς μαζί τους ήταν άτομα της παραγωγής που δεν επιτρέπουν να γίνονται διαρροές από τον έξω κόσμο στους φιναλίστ.

Survivor Ημιτελικός - Κυριακή 4 Ιουλίου στις 21.00

Ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ που ήρθαν στην Ελλάδα για τον επίλογο του ριάλιτι επιβίωσης. Οι Survivors, μετά από πολλούς μήνες, θα έχουν κοντά τους αγαπημένους συγγενείς αλλά και όλους τους παίκτες με τους οποίους συμβίωσαν στον Άγιο Δομίνικο.

Στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου θα θυμηθούμε ξανά, μαζί με τους παίκτες, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα!  Οι τραγουδιστές της παρέας, Ελευθερία ΕλευθερίουΠάνος Καλίδης και Τριαντάφυλλος θα αναλάβουν να μας διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν την ένταση των τελευταίων στιγμών του Survivor, με τα τραγούδια τους. 

Τέσσερις παίκτες διεκδικούν τα δύο, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό. Αναμνήσεις, συζητήσεις και παιχνίδια μπλέκονται γλυκά προσφέροντας γέλιo αλλά και συγκίνηση. Οι δύο παίκτες που στα αγωνίσματα της προηγούμενης εβδομάδας βρέθηκαν στην τρίτη και τέταρτη θέση της κατάταξης τέθηκαν ήδη από την Τετάρτη στη ψηφοφορία του κοινού. Ποιους θα στηρίξουν οι τηλεθεατές περνώντας τους στον τελικό;

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR