counter

Survivor: Η απάντηση της Χριστίνας Κεφαλά στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Το βίντεο που ανέβασε και κατέβασε σε λίγα λεπτά

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε στους συμπαίκτες της για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας, μάλιστα, αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη μετά τον χωρισμό της με πρωταγωνιστές τον Σάκη Κατσούλη αλλά και την Χριστίνα Κεφαλά.

«Στην αρχή ένιωθα αδικημένη, γιατί λέω ρε φίλε έχω φάει… δύο μήνες τώρα, με όλες τις κακουχίες, με όλη την πείνα με όλα αυτά και μου φέρνεις τον Σάκη με την Χριστίνα, που εγώ με την Χριστίνα, όταν εγώ χώρισα με τον Σάκη, ο Σάκης τραβιόταν με την Χριστίνα. Μέναμε μαζί με τον Σάκη δύο χρόνια συζούσαμε, είμασταν οικογένειες Πάσχα, Χριστούγεννα κτλπ. Του είχα κάνει σκηνικό γιατί η Χριστίνα έκανε ένα giveaway στο Instagram, την είχε βγάλει φωτογραφία στην πολυθρόνα μου. Του έστειλα μήνυμα και του λέω αύριο έρχομαι να πάρω τα πράγματα μου από το σπίτι και πες την κοπέλα σου ότι από αύριο δεν θα έχει πολυθρόνα να ποζάρει», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα στους συμπαίκτες της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Survivor: Οι αποκαλύψεις της Μαριαλένας για την σχέση της με τον Σάκη- “Ετοιμαζόμασταν να παντρευτούμε”

Η Χριστίνα Κεφαλά θέλησε να απαντήσει δημόσια στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα από κάποια instastories, τα οποία όμως διέγραψε μετά από λίγο.

«Επειδή τώρα είδα αυτό που συνέβη στην αρχή του επεισοδίου του Survivor, έχω να κάνω την εξής ερώτηση. Γιατί τόσο καιρό που ήμουν στον παιχνίδι δεν σχολιάστηκε κάτι να πάρω θέση, να πω τα πράγματα όπως έχουν. Για γέλια αυτά που λέγονται για μένα και να πω και κάτι ακόμα. Ήξερα εγώ ποιανού είναι η πολυθρόνα;», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το story της Χριστίνας Κεφαλά , όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR