counter

Survivor: Η απάντηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη στα όσα υποστηρίζει η Καρολίνα Καλύβα – “Δε θα γίνουμε φίλες…”

Survivor: Η απάντηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη στα όσα υποστηρίζει η Καρολίνα Καλύβα – “Δε θα γίνουμε φίλες…”
Survivor: Η απάντηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη στα όσα υποστηρίζει η Καρολίνα Καλύβα – “Δε θα γίνουμε φίλες…”

Αρκετές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες έχει παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια προβολής του τέταρτου κύκλου του Survivor.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Καρολίνα Καλύβα ήταν δύο από τις παίκτριες που είχαν έρθει σε έντονη ρήξη μεταξύ τους.

Η Καρολίνα μάλιστα, είχε κατηγορηθεί από την Χριστίνα Κεφαλά ότι αναφέρθηκε στην Μαριάνθη χρησιμοποιώντας έναν πολύ άσχημο χαρακτηρισμό.

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Καρολίνα Καλύβα ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό και είπε πως ποτέ δεν μίλησε με αυτόν τον τρόπο λέγοντας μάλιστα, ότι στη ζωή της δε χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις.

Το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή “Love it” η Μαριάνθη Κάσδαγλη θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση.

«Εγώ προσωπικά με τα αυτιά μου δεν την είχα ακούσει αυτή τη λέξη από την Καρολίνα αλλά δεν πέφτω και από τα σύννεφα αν εκφράστηκε και μίλησε έτσι λόγω κάποιας αντιπάθειας προς εμένα. Την τελευταία μέρα πριν φύγω όταν ζήτησα τον λόγο και της είπα, “Καρολίνα εσύ που λες ότι είσαι ντόμπρα γιατί το είπες αυτό πίσω από την πλάτη μου και αν όντως τελικά το είπες”. Δε μου απάντησε. Αν όντως δε το έχεις πει, μπορείς να το πεις το να το αφήνεις να υπάρχει στον αέρα για εμένα ίσως αποδεικνύει άλλα πράγματα.

Τότε είχε διαμάχες με άλλους παίκτες. Από τότε που βγήκε το συγγνώμη λένε ότι έχει χαθεί το φιλότιμο. Προφανώς και δεν κοιμάμαι και δε ξυπνάω με τη σκέψη αν έχω δεχτεί ή όχι συγγνώμη. Έτσι μιλάει και εκφράζεται, αλλιώς μιλάω εγώ. Δε με συμπαθεί, δεν τη συμπαθώ. Δε θα γίνουμε φίλες. Σε ένα παιχνίδι που είχε γίνει στο ποτάμι, μου μίλησε πάλι με αυτόν τον τρόπο που δε μου αρέσει. Της το είπα και μου ζήτησε συγγνώμη off camera όταν τελειώσαμε το παιχνίδι και επιστρέψαμε στην παραλία. Βέβαια μετά συνέχισε να έχει τέτοια συμπεριφορά», είπε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR