counter

Survivor: Η αναφορά του Γιώργου Λιανού και του Αλέξη Παππά στον Τζέιμς Καφετζή - "Εμείς πάντως τον περιμένουμε"

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής ο έβδομος κύκλος του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους Διάσημους και τους Μαχητές, τους ανακοίνωσε τους νέους κανόνες, αλλά και συνομίλησε μαζί τους.

Ένας από τους πρώτους παίκτες που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ήταν ο Μαχητής, Rob James Seymour. Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός δεν γινόταν να μην ρωτήσει τον Αλέξη Παππά για την ύπαρξη παίκτη στο ριάλιτι επιβίωσης που έχει ίδιο όνομα με έναν παλιό του γνώριμο τον, Τζέιμς Καφετζή.

Διαβάστε επίσης! Πρεμιέρα για το Survivor: Οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός και η άφιξη Διάσημων και Μαχητών

«Να καλωσορίζω τον φίλο, συμπαίκτη, συναγωνιστή. Περαστικά κιόλας. Μου έδωσε και την πάσα να θυμηθώ ότι και ο Τζέιμς Καφετζής ήταν και αυτός άρρωστος πριν ξεκινήσουμε. Ελπίζω να είναι καλά! Μου φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν το όνομά σου. Εσύ δεν ξέρεις! Δεν ξέρω αν το είχες δεις το προηγούμενο Survivor. Όταν ακούω το όνομά σου με στέλνεις χρόνια πριν, αλλά δεν φταις εσύ για τίποτα και δεν σημαίνει ότι φέτος θα έχουμε τα ίδια ευτράπελα», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Τότε ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον παίκτη των Διασήμων πως θα αντιδράσει αν σε λίγες ημέρες ο Τζέιμς Καφετζής είναι καλύτερα στην υγεία και μπει στο Survivor με τον ίδιο να απαντά: «Θα χαρώ πολύ».

"Εμείς πάντως τον περιμένουμε", συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από το Survivor

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR