counter

Survivor: Η θεία του Γιώργου Αγγελόπουλου ξεσπά δημόσια : “Θέλουν να κάνουν ντόρο…”

Survivor: Η θεία του Γιώργου Αγγελόπουλου ξεσπά δημόσια : “Θέλουν να κάνουν ντόρο…”
Survivor: Η θεία του Γιώργου Αγγελόπουλου ξεσπά δημόσια : “Θέλουν να κάνουν ντόρο…”

Στα προηγούμενα επεισόδια του Survivor παρακολουθήσαμε την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους Μάριο Πρίαμο και Κώστα Αναγνωστόπουλου. Ο λόγος ήταν ένας όρος που παραβιάστηκε από τον Ντάνο κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα, με αποτέλεσμα ο Σκιαθίτης να αναγκαστεί να παίξει και πάλι με τον Μάριο και ο τελευταίος να κερδίσει το έπαθλο.

Η θεία του Γιώργου, Στράνζκα Σουλτάνη, μίλησε στη Σπυριδούλα Τριάντου στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και ξέσπασε κατά της παραγωγής.

«Εδώ στο νησί, έχουν στενοχωρηθεί πολλοί όλοι με αυτήν την εξέλιξη και με τα όσα ακούστηκαν από τους Μαχητές. Γιατί όλοι ξέρουν τον Γιώργο από μικρό παιδί» δήλωσε και συνέχισε: «Όταν τρέχεις τόσο γρήγορα, δεν ξέρεις που πατάς. Είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν ατυχήματα σε αγώνισμα από την ένταση και τη βιασύνη να νικήσουν; Ο Γιώργος πάντα παίζει τίμια. Και στο Survivor και στην κανονική ζωή. Αυτό το ξέρουν όλοι».

Ευθύνες, όμως, έχει και η παραγωγή, όπως εξήγησε: «Θέλουν να κάνουν ντόρο. Και επειδή βλέπουν πως ο Γιώργος νευριάζει όταν τον αδικούν, ποντάρουν σε αυτό. Ένα θα σας πω: Εδώ μέχρι και ο Κοκκινάκης που ήταν ο πιο ήρεμος παίκτης στο παιχνίδι, βγήκε από τα ρούχα του. Αυτό σημαίνει πως για να το κάνει αυτό αδικήθηκε!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR