counter

Survivor: Ενοχλημένοι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τη συμπεριφορά της Ελένης Χαμπέρη

Survivor: Ενοχλημένοι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τη συμπεριφορά της Ελένης Χαμπέρη
Survivor: Ενοχλημένοι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τη συμπεριφορά της Ελένης Χαμπέρη

Στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φάνηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι με την συμπεριφορά της συμπαίκτριάς τους Ελένης Χαμπέρη.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης και η Μαριαλένα συζήτησαν όσα τους έχουν ενοχλήσει από την Ελένη, ενώ η Μαριαλένα αναφέρθηκε και σε μια ατάκα που άκουσε και την εκνεύρισε.

«Η Ελένη που λέει ότι όλοι θα ψηφιστούμε και έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία και όταν ακούει το όνομά της γυρνάει το κεφάλι της 360 μοίρες και λέει οκ να ψηφιστεί αλλά για άλλους λόγους, Ποιους λόγους; Θα σε ψηφίσω με τους λόγους τους δικούς μου. Γιατί έχουν ακουστεί λόγια που δεν ίσχυαν, για πράγματα που δεν πήρες θέση και δεν ξεκαθαρίστηκαν, γιατί είχαμε έρθει πολύ κοντά σε μεγάλα έπαθλα να μου πεις ότι δε τα έχεις πει και αντί να κρατάς μούτρα σε αυτούς που τα είπαν αλλά σε μένα. Γιατί τη μια μέρα σε φωνάζουμε και δεν έρχεσαι να μιλήσουμε και την επόμενη μας κερνάς κοκτέιλ και μετά σε βλέπω σε έναν αγώνα να με κατηγορείς ότι χτίζω το έδαφος για να γίνει κάτι και να σε ψηφίσω... Τι είμαι η μαριονέτα σου;», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Από την πλευρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Κανένας δε προσπαθεί να χτίσει πράγματα για να σε στοχοποιήσει. Κανένας δε θέλει να σε βγάλει στον τάκο για κάποιο λόγο. Σίγουρα ο Σάκης δε θα σε έβγαζε στον τάκο αν σκεφτόταν στρατηγικά… Χθες το βράδυ μπαίνοντας στην καλύβα άκουσα την Ελένη να λέει στους φίλους της “δεν καταλαβαίνω γιατί με κατηγορεί αυτός ο άνθρωπος και η κοπέλα που έχει δίπλα του”. Εγώ στράβωσα με όλη αυτή την κατάσταση θέλω να την πιάσω και να της μιλήσω. Άφησε να εννοηθεί ότι είμαι ή η γλάστρα του Σάκη ή το τσαντάκι του Σάκη. Θέλω να σου πω Ελένη μου ότι είμαι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έχω όνομα και χαρακτήρα και προσωπικότητα και δεν ανέχομαι ειρωνικούς χαρακτηρισμούς».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε με την Ελένη Χαμπέρη

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και φώναξε την Ελένη Χαμπέρη για να συζητήσουν το θέμα και να της πει τι την ενόχλησε.

Η Ελένη Χαμπέρη αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες της συμπαίκτριάς της ενώ για την φράση “η κοπέλα που έχει δίπλα του” είπε πως δε τη θεωρεί ειρωνική ούτε άσχημη.

Μπορεί οι δύο τους να συζητούσαν για αρκετή ώρα, ωστόσο διαφωνούσαν για πολλά πράγματα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR