counter

Survivor: Ενοχλημένη η Μαίη! - “Η Σταυρούλα σώνει και ντε ήθελε να κοιμάται δίπλα στον Στάθη Σχίζα”

 Survivor: Ενοχλημένη η Μαίη! - “Η Σταυρούλα σώνει και ντε ήθελε να κοιμάται δίπλα στον Στάθη Σχίζα”
Survivor: Ενοχλημένη η Μαίη! - “Η Σταυρούλα σώνει και ντε ήθελε να κοιμάται δίπλα στον Στάθη Σχίζα”

Δυναμικά ξεκίνησε και το αποψινό επεισόδιο του Survivor μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Λίγο πριν οι παίκτες οδηγηθούν στον στίβο μάχης η Μαίη ξέσπασε στην κάμερά της παραγωγής καθώς ένα σκηνικό την εξόργισε πολύ.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η παίκτρια την ανάγκασαν να αλλάξει θέση στο κρεβάτι της προκειμένου να κοιμηθεί η Σταυρούλα δίπλα στον Στάθη Σχίζα και όχι αυτή με αποτέλεσμα να μεταφερθεί κάπου αλλού ξαφνικά χωρίς να ξέρει τον λόγο!

Survivor - Ενοχλημένη η Μαίη – Τι έγινε;

«Χθες πριν το συμβούλιο έγινε ένα συμβάν που εκείνη τη στιγμή με θύμωσε αλλά δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο έγινε όλο αυτό. Αναγκάστηκα να μεταφέρω το κρεβάτι μου στην άλλη καλύβα και να κοιμηθώ δίπλα στον Άρη. Ξαφνικά τους έπιασε μια αναμπουμπούλα και ήθελαν να με αλλάξουν θέση. Δεν κατάλαβα ακριβώς αλλά νομίζω ότι δεν ήθελαν να είμαι δίπλα στον Στάθη. Ή ξαφνικά ο Στάθης δεν ήθελε να κοιμάται δίπλα μου, ενώ δυο μήνες κοιμάμαι εκεί, ή η Σταυρούλα σώνει και ντε ήθελε να είναι δίπλα του» είπε αρχικά η Μαίη.

Δείτε επίσης - Survivor: Εξοργισμένη η Ασημίνα με την υποψηφιότητα της – “Να μην δώσει ούτε ένα ευρώ ο Χρήστος Δάντης”

«Μπορούσε να πάει όμως δίπλα του και από την άλλη πλευρά. Δεν κατάλαβα και ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Την ώρα που μετέφερα το κρεβάτι μου , ούτε ο Σπύρος ούτε η Σταυρούλα με ρώτησαν για ποιο λόγο φεύγω ενώ ο Στάθης δεν ήταν εκεί. Στη συνέχεια που συναντηθήκαμε δεν με ρώτησε καν τι έγινε. Μάλλον το είχαν σχεδιάσει από πριν και μάλλον το είχε ζητήσει ο Στάθης για κάποιο λόγο, που δεν γνωρίζω αλλά δεν ξέρω τι έχει συμβεί από πίσω. Ειλικρινά» συμπλήρωσε η παίκτρια βαθιά ενοχλημένη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR