counter

Survivor: Εκτός εαυτού η Ναυσικά με την Βρισηίδα – “Δε θα επιτρέψω σε κανένα κοριτσάκι να μιλήσει για τη σχέση μου και το ποιόν μου”

Survivor: Εκτός εαυτού η Ναυσικά με την Βρισηίδα – “Δε θα επιτρέψω σε κανένα κοριτσάκι να μιλήσει για τη σχέση μου και το ποιόν μου”
Survivor: Εκτός εαυτού η Ναυσικά με την Βρισηίδα – “Δε θα επιτρέψω σε κανένα κοριτσάκι να μιλήσει για τη σχέση μου και το ποιόν μου”

Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης ξεκίνησε και απόψε. Oι τηλεθεατές είδαν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από την κόκκινη ομάδα να μιλά στην κάμερα της παραγωγής για την Βρισήδα.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε κάποια γεγονότα που δεν έλεγε από την αρχή του παιχνιδιού ενώ τα είχε μάθει.

 Η Βρισηίδα όπως της μετέφερε η Μυριέλλα Κουρεντή είχε θίξει την ίδια και την σχέση της σχολιάζοντας την ενώ δεν την ξέρει καν όπως είπε.

Η Ναυσικά με αφορμή και τον χθεσινό καβγά με την Βρισηίδα έφτασε στα όρια της με την 25χρονη παίκτρια και αποφάσισε να τα μοιραστεί μετά από ενάμιση μήνα.  

«Ας ξεκινήσω από κάποια πράγματα που δεν έχω πει εδώ και πολύ καιρό… κρατιέμαι κρατιέμαι αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ειπωθούν. Η Μυριέλλα λοιπόν με τη Βρισηίδα πριν μπούμε στο Survivor την ημέρα που μείναμε στο ξενοδοχείο ήταν μαζί στο δωμάτιο η Βρισηίδα είπε κάποια πράγματα για μένα πάρα πολύ άσχημα δεν μπορώ να τα πω καν τηλεοπτικά και αυτό το ξέρω εγώ εδώ και ένα μήνα. Αποφάσισα να μην κάνω την κακιά όταν δεν υπάρχει λόγος αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα πια αυτή την υποκρισία και όλο αυτό το ψέμα που είναι συγκεκριμένη κοπέλα. Κανένα κοριτσάκι δεν θα επιτρέψω να μιλήσει για το ποιον μου και για τη σχέση μου» δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής αρχικά η Ναυσικά.

«Κοριτσάκι μου γλυκό κάποια στιγμή μακάρι να με φτάσεις και να καταφέρεις αυτά που έχω καταφέρει στη ζωή μου και σταμάτα να λες πράγματα για ανθρώπους που δεν τους ξέρεις και δεν έχεις μιλήσει ποτέ στη ζωή σου μαζί τους. Είναι αστείο να μιλάς για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις» συμπλήρωσε η παίκτρια των Μαχητών.

«Η Βρισηίδα το κοριτσάκι αυτό γιατί θα μπορούσε να είναι μία 25χρονη γυναίκα αλλά είναι τόσο ανώριμη… πραγματικά μιλάμε για ένα κοριτσάκι. Θα συνεχίσω να μιλάω για τυπικούς λόγους μαζί της αλλά αν θέλει κάτι παραπάνω θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη για αυτά που είπε. Από τον πρώτο καιρό έκανε πάρα πολλές υστερίες, ούρλιαζε όταν έχανε τις φταίγαμε εμείς της,  έφταιγαν όλοι… αποφασίσαμε σαν ομάδα να μην της μιλάμε… να μην της απαντάμε… και κάναμε όλοι κράτη τη δική μας λογική επειδή όμως καταλαβαίνω ότι δεν θα βγάζαμε άκρη λέγαμε μην της μιλάτε αφήστε την…. το έκανα και εγώ αυτό ενάμιση μήνα λόγω της ομάδας» τόνισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την Βρισηίδα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR