counter

Survivor: Έκτος εαυτού η Βρισηίδα Ανδριώτου με την Σοφιάνα Αβραμάκη – “Τα κάνεις πάνω σου όταν είναι να παίξεις μαζί της”

 Survivor: Έκτος εαυτού η Βρισηίδα Ανδριώτου με την Σοφιάνα Αβραμάκη – “Τα κάνεις πάνω σου όταν είναι να παίξεις μαζί της”
Survivor: Έκτος εαυτού η Βρισηίδα Ανδριώτου με την Σοφιάνα Αβραμάκη – “Τα κάνεις πάνω σου όταν είναι να παίξεις μαζί της”

Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor παρακολούθησαν οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το βράδυ της Τρίτης 26 Απριλίου.

Οι εντάσεις δεν σταματούν ενώ αυτή την φορά στο στόχαστρο βρέθηκε η Σοφιάνα Αβραμάκη καθώς πολλοί συμπαίκτες της ανάμεσα της και αναμεσά τους και η Βρισηίδα Ανδριώτου απογοητευτήκαν με την συμπεριφορά της.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε εναντίον της καθώς όπως είπε δεν ενδιαφέρεται για τις νίκες της ομάδας της, ενώ επιλέγει να μην παίζει ενάντια στις δυνατές παίκτριες γιατί γνωρίζει ότι θα χάσει.

Survivor - Έκτος εαυτού η Βρισηίδα Ανδριώτου με την Σοφιάνα Αβραμάκη – Τι είπε στην κάμερα της παραγωγής;

«Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω με τη Σοφιάννα πια, με απογοητεύει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Nα γυρνάει και να λέει στους Kόκκινους ότι το άξιζαν περισσότερο από την ομάδα μας, να λέει ότι με την γκρίνια που μας δέρνει καλά να πάθουμε… Μας κοροϊδεύεις φίλε μου; μας κοροϊδεύεις που έπαιξες με τη Ναυσικά και έχασες; Φυσικά και δεν σου άξιζε που έπαιζες με τη Ναυσικά και έχασες γυρνάς και λες δεν άξιζε που εγώ σκοτώθηκα στο flag race, πονάει όλο μου το σώμα, έπαιξα με την καλύτερή τους παίκτρια και την κέρδισα… κάτι που εσύ φοβάσαι και τα κάνεις πάνω σου όταν είναι να παίξεις μαζί της. Δεν τη διαλέγεις πότε και άμα σε διαλέξει είσαι μες στην γκρίνια. Η ψυχολογία μου για τον αγώνα δεν είναι πολύ καλά γιατί πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πιο δύσκολα από ότι είχα περάσει στους πρώτους μήνες του Survivor. Είμαστε άυπνοι, κρυωμένοι οι περισσότεροι. Εγώ το βράδυ είχα και πυρετό. Δεν έχουμε φάει καλά σε αντίθεση με τους κόκκινους που φάγανε τον άμπακο και είναι πολύ καλά ψυχολογικά, που έχουνε φύγει και έξω. Φύγανε, άλλαξαν παραστάσεις, είδαν κόσμο… Δεν ξέρω, άκουσα κάτι ότι χορεύανε, δεν ξέρω ακριβώς τι κάνανε, δεν τους άκουγα και πολύ, δεν ήθελα να ακούσω πώς περάσανε μη μου χαλάσει την ψυχολογία κι άλλο. Δεν έχει σχέση η δικιά μου ψυχολογία. Η ομάδα χωλαίνει και νιώθω ότι και να πάω και να τρέξω και ένα πόντο να φέρω και δύο πόντους να φέρω, δεν μετράνε οι δικοί μου πόντοι και θα τρέξω τζάμπα. Είμαι πάρα πολύ χάλια και σωματικά και ψυχολογικά και νιώθω ότι θα χάσουμε. Πάμε δεν πάμε στον αγώνα, τζάμπα τρέχουμε… έτσι νιώθω, ότι θα χάσουμε και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό» είπε φορτισμένη ψυχολογικά στην κάμερα της παραγωγής η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε επίσης - Survivor: Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την Σοφιάνα – “Ήταν ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω από μία συμπαίκτριά μου”

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR