counter

Survivor: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Άρη Σοϊλέδη - "Ποτέ δεν το παίρνεις, στο υπογράφω εγώ"

Survivor: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Άρη Σοϊλέδη - "Ποτέ δεν το παίρνεις, στο υπογράφω εγώ"
Survivor: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Άρη Σοϊλέδη - "Ποτέ δεν το παίρνεις, στο υπογράφω εγώ"

Έξαλλος με τον Άρη Σοϊλέδη έγινε ο Τριαντάφυλλος, με αφορμή τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής για εκείνον στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

Ο τραγουδιστής αποτέλεσε έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του περσινού Survivor, παρότι δεν ήταν και ο καλύτερος αγωνιστικά. Κάτι αντίστοιχο θεωρούν πολλοί ότι συμβαίνει και στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ωστόσο ο Τριαντάφυλλος εξοργίστηκε όταν ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε στην κάμερα:  «Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει. Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε έως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους».

Η αντίδραση του Τριαντάφυλλου

Η δήλωση αυτή έκανε τον Τριαντάφυλλο να αντιδράσει έντονα μέσω Instagram, λέγοντας και γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Και εγώ ο βλάκας στηρίζω Άρη εδώ και τόσο καιρό. Λοιπόν ακούστε, δε με νοιάζει για το ρεκόρ. Στηρίζω Μαρτίκα. Ας το πάρει. Αν ήθελα να δω αγώνες, θα έβλεπα Ρεάλ-Μπάρτσα και NBA. Πάμε τώρα να στηρίξουμε Μαρτίκα, Στάθη, Ασημίνα. Και αφού δεν είμαστε καλοί αγωνιστικά, γιατί 43 χρονών ο ένας, 45 ο άλλος, να δούμε αν το πάρεις τώρα Άρη. Μπορείς;… Άρη δεν το παίρνεις ποτέ. Ποτέ δεν το παίρνεις, στο υπογράφω εγώ. Τέλος».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR