counter

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης
Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο "μάχης" με στόχο το έπαθλο φαγητού και το έπαθλο επικοινωνίας.

Νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι "Κόκκινοι" και έτσι οι παίκτες επικοινωνήσαν με βιντεοκλήση με φίλους και συντρόφους τους,

Δείτε επίσης - Survivor: “Έλιωσε” ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο έπαθλο επικοινωνίας – “Σ’ αγαπώ, γυναίκα της ζωής μου”

Αμέσως μετά, οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο για να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.

Survivor – Ποιο αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο;

Να θυμίσουμε ότι υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα ήταν ο Στάθης Σχίζας, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας από την κόκκινη ομάδα.

Τελικά, αυτός που δεν τα κατάφερε και έφυγε οριστικά από το Survivor ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Survivor - Ποιος είναι ο Τάκης Καραγκούνιας

Γεννήθηκε στο Αίγιο τον Ιούλιο του 1973 και υπηρέτησε στα ΟΥΚ (βατραχάνθρωπος) του Πολεμικού Ναυτικού, σε μια από τις πιο δύσκολες μονάδες Ειδικών Δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Θυμάται ακόμη την εβδομάδα όπου αναγκάστηκε να μείνει βρεγμένος, άυπνος και με ελάχιστο φαγητό για μέρες ολόκληρες. Εκεί έμαθε να ξεπερνάει τα όριά του, προκειμένου να φτάνει στο στόχο του.

Αμέσως μετά την αποστρατεία του, ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία, σε διάφορα μέρη του πλανήτη, προσπαθώντας να αποτρέψει τις επιθέσεις πειρατών. Στην Ερυθρά Θάλασσα όπου έμεινε με την ομάδα του για ένα μήνα μέσα σε έναν πλωτό σταθμό, τελείωσαν οι προμήθειες και επιβίωσαν για 25 ημέρες μόνο με μια χούφτα ρύζι και νερό. Στην Υεμένη έχει φάει κονσέρβες για σκύλους για να επιβιώσει ενώ έχει μείνει για 3 ημέρες εντελώς νηστικός, μόνο με νερό, στη Σομαλία.

Ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με την πυγμαχία. Στέφθηκε 7 φορές πρωταθλητής, ενώ υπήρξε και μέλος της εθνικής ομάδας, έχοντας κατακτήσει ευρωπαϊκό τουρνουά.

Έχει εργαστεί και ως διαιτητής ποδοσφαίρου. Ήταν υποψήφιος για την Super League, αλλά κόπηκε λόγω ηλικίας το 2009. Έχει έναν αδερφό που είναι ιερέας (πάτερ Σωτήριος). Ο μεγαλύτερος «έρωτας» της ζωής του είναι η κόρη του, η Ραφαήλια. Αυτή είναι και ο λόγος που έρχεται στο «SURVIVOR».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR